Nu doar Regina o ura pe Meghan Markle. Dezvăluiri noi despre comportamentul ducesei și reacțiile angajaților

Iancu Andreea 16.05.2020, 18:59

A fost poreclită ‘Ducesa Dificilă’ sau ‘Uraganul Meghan’ de către angajații de la Buckingham însă motivele acestui gest nu au fost dezvăluite. Deși pare o prezență plăcută, mereu zâmbitoare și feminină, Meghan Markle a stârnit multe nemulțumiri la Palatul Buckingham. Și nu doar trecutul său de vedetă era motivul disensiunilor.

Deși Meghan și prințul Harry s-au mutat în California împreună cu bebelușul lor, perioada în care cuplul a locuit la Palatul Buckingham a fost una caracterizată de tensiuni. Persoanele aflate în staff-ul regal nu aveau o impresie bună despre Meghan din pricina trecutul său. Acest lucru se datora și faptului că Ducesa de Sussex afișa o lipsă de respect față de monarhie.

Sursă foto - hellomagazine.com
Sursă foto – hellomagazine.com

Motivul pentru care Meghan nu era plăcută angajaților de la Buckingham

Cuplul Meghan Markle și Prințul Harry a ales să se distanțeze de familia regală britanică. Totuși, zvonurile despre firea Ducesei nu au ezitat să apară. Dovadă au rămas poreclele pe care aceasta le-a primit din partea angajaților.

Motivele disensiunilor au fost explicate de către Camilla Tominey, jurnalistul The Telegraph. Aceasta este cunoscută pentru articolele pe care le scrie de peste un deceniu despre familia regală britanică. Ea a declarat pentru The New Yorker că a fost vorba despre o diferență culturală între canadiancă și personalul britanic, dar și una de valori.

‘Există o ierarhie a personalului care se află la Palatul Buckingham de ani de zile, pentru a servi regina şi ţara. Prin urmare, au existat divergenţe în ceea ce priveşte pretenţiile avute de Harry şi Meghan, în special de ducesă, la modul: «Ei bine, stai un pic, cine crezi că eşti?», a explicat jurnalista britanică.

Sursă foto - vouge.it
Sursă foto – vouge.it

Asistenta personală a Ducesei a demisionat

Unele zvonuri susțineau că Ducesa de Sussex ar fi fost obsedată de control și că își teroriza angajații. De asemenea, unele povești vehiculate expuneau caracterul pretențios al lui Meghan. Zvonurile au fost întărite și de valul de demisii de la Palatul Kensington. Inclusiv asistenta personală a Ducesei de Sussex a atras atenția tuturor. La numai șase luni de la nunta regală, aceasta din urmă a decis să părăsească serviciul. Totodată, a existat și speculația conform căreia Meghan a făcut-o să plângă chiar și pe Kate Middleton, la scurt timp după nașterea unuia dintre copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...