Nu a divorţat încă, dar e cerută deja în căsătorie. Rona Hartner, mărturisire fără perdea: „Nu voi zice nu”

Ana Anitoiu 19.05.2021, 10:25

Rona Hartner a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie chiar înainte de a reuși să semneze actele de divorț, după cei trei ani pe care i-a petrecut alături de DJ-ul francez Herve Camilleri. Artista a spus ce are de gând să facă în viața personală.

Rona Hartner, despre divorț: ”Nu mă așteptam”

Îndrăgita artistă stabilită în Franța a spus că nu s-a așteptat să divorțeze atât de repede de Herve Camilleri. Rona Hartner a precizat că încă mai crede în iubire, dar după nunta cu DJ-ul francez relația lor a luat o întorsătură pe care nu o anticipase.

“Da, cred în dragoste, cred în iubire, cred în puterea iubirii. În ziua de astăzi, cuplurile nu mai știu să comunice, nu mă așteptam ca, după atâta timp de căsătorie, să divorțăm atât de rapid. La noi, după nuntă, totul a luat o întorsătură neașteptată și nu știu de ce. Eu am pornit cu gândul în acea căsătorie să construim foarte multe împreună, dar nu a fost să fie, așa ne-a fost dat de la Dumnezeu”, a spus Rona Hartner pentru playtech.ro.

Nu a divortat inca, dar e ceruta deja in casatorie. Rona Hartner, marturisire fara perdea
Rona Hartner si fostul ei sot

Rona Hartner, cerută deja în căsătorie. Ce are de gând să facă

În toată această perioadă dificilă, Rona Hartner a dezvăluit că primește cereri în căsătorie venite de la fanii ei pe internet. Artista a spus că are nevoie de o perioadă de liniște, dar în cazul în care se va ivi ocazia unui nou mariaj, nu va refuza.

“Cred în căsătorie în continuare, chiar dacă mă aflu într-un divorț. Nu am divorțat încă legal, dar eu primesc diverse cereri în căsătorie pe Facebook. Însă acum am nevoie de o perioadă de liniște, să mă adun, iar dacă Dumnezeu îmi călăuzește pașii spre o nouă căsătorie, nu voi zice nu. Este un eșec tot ce se întâmplă acum dar, în același timp, și o lecție de viață. Vreau să fiu un model pentru copilul meu și să îi arăt că are o mamă puternică”, a mai spus Rona Hartner pentru playtech.ro.

Ce va face Rona Hartner la ultima întâlnire cu fostul ei partener

De asemenea, Rona Hartner a spus că va semna joi actele de divorț și că îi va da o scrisoare fostului ei partener. La rândul lui, DJ-ul francez îi va scrie câteva rânduri. Artista a precizat că nici ea, nici el nu au regrete, în contextul în care au făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia.

“Am noroc în dragoste! Mă iubește Dumnezeu, mă iubește și copilul meu și asta este foarte important. Este mult mai greu să construiești ceva în ziua de astăzi, mă refer la familie. Acum, cu pandemia, un cuplu din două din Franța a divorțat. Așa arată statisticile.

Joi vom semna actele de divorț. Când ne vom întâlni, ne vom da unul altuia câte o scrisoare în care ne vom spune toate gândurile. Regrete nu sunt, nici de partea mea, nici de partea lui, am făcut tot posibilul pentru a rămâne împreună. Înainte de a lua această decizie, am încercat de mai multe ori să remediem această problemă, dar nu s-a putut, după cum vedeți. Nu cred că ne vom împăca. Acum încercăm frumos și elegant să divorțăm”, a adăugat Rona Hartner.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...