Noutăți de neratat la Lidl. Ce surprize le-a pregătit retailerul german clienților începând de joi, 15 aprilie

Iancu Andreea 14.04.2021, 16:44
Noutăți de neratat la Lidl. Ce surprize le-a pregătit retailerul german clienților începând de joi, 15 aprilie

Românii care obișnuiesc să meargă la cumpărături în magazinele retailerului german vor avea parte de surprize în această săptămână. Clienții sunt întâmpinați de noutăți la Lidl începând de joi, 15 aprilie. Mai multe oferte vor debuta la finalul acestei săptămâni, cumpărătorii având la alegere o gamă largă de produse utile în gospodărie și numai.

Clienții se bucură de noutăți la Lidl. Ce produse nu ar trebui ratate din oferta de joi, 15 aprilie

Lidl a dezvoltat o rețea de sute de magazine în România, retailerul german înregistrând un succes important printre cumpărătorii din țara noastră. Iar unul dintre atuurile sale îl reprezintă și ofertele săptămânale, care propun o gamă largă de produse inedite sau la prețuri reduse. Multe dintre acestea nu pot fi ratate, astfel că este important să consulți deja catalogul cu ofertele de joi, 15 aprilie, pentru a merge pregătit la cumpărături.

Din prima și până la ultima zi a săptămânii, la Lidl se găsesc o mulțime de noutăți, printre produse numărându-se oferte la articole pentru casă și grădină, ori pentru îngrijire și petrecerea timpului liber, modă, dar și produse alimentare speciale. Regăsești în rândurile următoare câteva dintre ofertele pe care merită să nu le ratezi săptămâna aceasta, care ajung pe rafturile magazinelor Lidl din România începând de joi, 15 aprilie.

Clienții care își fac cumpărăturile la Lidl de bucură de noutăți pe rafturile magazinelor
Clienții care își fac cumpărăturile la Lidl de bucură de noutăți pe rafturile magazinelor

Ofertele de joi, 15 aprilie, în magazinele Lidl

Retailerul german propune clienților săi o călătorie culinară printre savorile orientale. Astfel, o colecție de produse și preparate realizate în stil oriental se vor regăsi la raft. Cumpărătorii pot gusta pide turcești pentru prețul de numai 12,99 lei, în timp ce un doner cu carne de pui se găsește în oferta brutăriei Lidl pentru 3,99 lei. De asemenea, o cutie de ayran, o băutură renumită în țările arabe, se află la doar 1,99 lei distanță de o degustare.

Dacă cel mic a crescut și trebuie să treacă la garderoba de primăvară, află că Lidl a pregătit oferte imbatabile la hăinuțe pentru copilași. Astfel, găsești un set de două body-uri pentru băieți și fete la prețul de 24,99 lei, în timp ce două perechi de pantaloni subțiri au prețul de 19,99 lei. Cei mici se vor delecta cu cărțile cu sunete, disponibile la prețul de 34,99 lei, în timp ce mămicile care așteaptă un copil și cele care alăptează găsesc o mulțime de articole destinate exclusiv lor.

Pentru că petrecerile la interior nu sunt posibile, Lidl îți propune o ieșire la picnic și vine cu oferte la produse destinate momentelor petrecute în natură. Un cort tip iglu, care poate găzdui până la patru persoane, costă 199 lei, în timp ce un șezlong cu saltea ajunge la 169 de lei. De asemenea, îți poți păstra alimentele în siguranță în lada frigorifică din oferta Lidl de joi, pentru prețul de 299 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI