Noul model de Dacia care va face furori. Prima imagine cu maşina autohtonă cu 7 locuri

Nicu Stan 08.07.2021, 17:30
Noul model de Dacia care va face furori. Prima imagine cu maşina autohtonă cu 7 locuri

Noul model de Dacia care va face furori. Prima imagine cu maşina autohtonă cu 7 locuri. Când va  putea fi văzut noul model de la Pitești, în toată splendoarea lui, aflați din articolul de mai jos.

Dacia prezintă noul model de 7 locuri la Salonul Auto de la Munchen. Când va avea loc evenimentul auto

Noul model de la Dacia care va face furori. A apărut prima imagine cu maşina cu 7 locuri produsă în România.

Dacia Pitești a anunțat că va lansa în toamnă noul său model de familie cu 7 locuri. Acesta va fi prezentat în premieră la salonul auto de la Munchen, Germania, alături de alte noutăți. Astfel, Standul Dacia de la IAA Mobility Munchen se anunță a fi unul deosebit de spectaculos.

Prima imagine cu modelul de 7 locuri de la Dacia
Prima imagine cu modelul de 7 locuri de la Dacia

Nemții promit un cu totul alt Salon Auto

Salonul Auto de la Munchen din septembrie reprezintă o reinventare a rețetei cunoscute a IAA Frankfurt, într-un timp în care tot mai mulți constructori ocolesc saloanele auto.

Toată lumea este curioasă să vadă ce înseamnă reinventare în accepțiunea nemților, dar, până la acel moment, industria auto are deja parte de alte surprize. În această categorie poate fi notată absența Opel de la Salon, dar și prezența Dacia, care are multe noutăți de arătat.

Standul Dacia, unul aglomerat de noutăți

Producătorul român va avea un stand mai degrabă aglomerat, dovedind preocuparea pentru piața din Germania. Alături de Duster facelift și Dacia Spring, la standul Dacia din cadrul Salonului de la Munchena va putea fi admirat în premieră crossoverul cu 7 locuri care va înlocui Lodgy și Logan MCV. Alături de acestea, toate celelalte modele ale gamei vor fi adăpostite de standul Dacia.

În plus, vizitatorii vor avea posibilitatea să testeze modelele Dacia pe circuitele create în oraș, special pentru asta. De asemenea, Dacia va avea standul amplasat în zona centrală a orașului Munchen, în Konigsplatz. Cu acestă ocazie, marca românească va arbora noile culori ale mărcii, care au fost prezentate odată cu noul logo.

Cum va putea fi testată Dacia Spring

Dacia va fi prezentă la IAA Mobility de la Munchen în centrul expozițional, începând cu data de 6 septembrie, precum și în centrul orașului Munchen, între 7 și 12 septembrie, cu toată flota de modele.

Conform unui comunicat transmis de Dacia, navetele între centrul expozițional și centrul orașului vor fi realizate cu Dacia Spring, modelul electric cel mai accesibil din piața auto, care va putea fi astfel testat pe viu de publicul interesat.

Totul despre modelul Dacia cu 7 locuri, în toamnă

Cât despre noul model de la Dacia cu 7 locuri, comunicatul constructorului este sărac în informații. La acest moment se știe cu siguranță doar că noul model va fi prezentat oficial pe 3 septembrie și expus la IAA Mobility începând cu data de 6 septembrie. Conform Dacia, noul model va fi ”un vehicul familial și polivalent”.

Urmăriți Impact.ro și pe