Noua vedetă de la Pro TV, îndrăgostită de Mircea Badea. A început să-l iubească încă din copilărie

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 03.09.2021, 19:10
Noua vedetă de la Pro TV, îndrăgostită de Mircea Badea. A început să-l iubească încă din copilărie

Chiar dacă este bărbat „luat” de ani buni, vedeta Antena 3 încă trezește pasiuni secrete în inimile femeilor. O mărturisire neașteptată a ieșit la lumină recent. Noua vedetă de la Pro Tv a recunoscut că a fost îndrăgostită de Mircea Badea încă din copilărie.

Dezvăluirea la care nimeni nu se aștepta. Noua vedetă de la Pro Tv a recunoscut totul în direct

Câte adevăruri au ieșit la lumină de teama pedepselor propuse în rubrica sosurilor iuți din emisiunea lui Cătălin Măruță! Ana Maria Calița, cea care a plecat acasă cu trofeul și marele premiu ale celui de-al patrulea sezon iUmor, a intrat de puțin timp în echipa „La Măruță”.

Noua vedetă de la Pro Tv a acceptat provocarea sosurilor iuți și, pentru că nu a vrut să testeze rezistența papilelor sale gustative, a răspuns întrebării puse de prezentator, De cine ai fost indragostita de-a lungul timpului, din showbizul românesc?, oferind o mărturisire care l-a lăsat fără replică până și pe Măruță. După ce și-a revenit din uimire, prezentatorul a rugat-o să îi dea mai multe detalii.

„De Mircea Badea. Da, am fost îndrăgostită de el încă din copilărie, până l-am cunoscut pe Mihai”, referindu-se la Mihai Bendeac, jurat la iUmor.

Actrița care face furori în lumea stand-up-ul

Bucureșteanca Ana-Maria Calița este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” și este colaboratoare la „Opera Comică pentru Copii”. Deși este mereu sigură pe sine și are o replică la orice, aceasta a mărturisit că are emoții ori de câte ori trebuie să urce pe scenă.

„Când am urcat prima dată la un open mic a fost un fiasco, doar că tot ce am simțit atunci m-a făcut să-mi doresc să mai încerc și… iată-mă aici”, spunea Ana-Maria.

Noua vedetă de la Pro TV care a fost îndrăgostită de Mircea Badea
Ana-Maria Calița

Câștigătoarea sezonul patru iUmor își scrie singură materialele, inspirația fiind propria viață.

„Îmi notez gânduri aproape zilnic și mai târziu le transform în material pentru stand-up. Nu am o rețetă, scriu ce mă frustrează, transform până și experiențele neplăcute în ceva amuzant”, mai spunea Ana-Maria Calița.

Cătălin Măruță, în război cu Alexandra Stan

După acuzațiile făcute de Alexandra Stan, Cătălin Măruță a oferit primele explicații. Vedeta Pro Tv a deschis subiectul, în direct, în timpul unei discuții cu Lora. Nervos, vedeta a explicat ce crede despre întreaga situație.

Măruţă: Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?

Lora: Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva

Măruţă: Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru.

Lora: Nu trebuie să iei lucrurile personal

Măruţă: Şi eu am familie, copii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut Lora: E o durere acolo.

Pauza de publicitate nu a calmat spiritele. Măruță și-a continuat discursul, ajungând chiar să o acuze pe Alexandra Stan că ar fi mințit.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleacă de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.”, a spus Măruță în direct, la Pro Tv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...