Noua maşină Dacia, surprinsă la Piteşti. Imaginile cu noul model fac furori

Ana Anitoiu, Mihai Cheleș 31.07.2021, 00:03
Noua maşină Dacia, surprinsă la Piteşti. Imaginile cu noul model fac furori

Noua mașină Dacia a fost surprinsă la Pitești, cu toate că încă se păstrează discreția cu privire la noul model. Un oficial al companiei a dezvăluit câteva dintre particularitățile acestui automobil.

Ce nouă mașină Dacia a fost surprinsă pe străzile din Pitești

Cel mai mare producător auto român, Automobile Dacia SA, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault, a anunțat anul trecut prețuri pentru modele cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Producătorul a transmis că prețurile de pornire sunt de 8.400 de euro pentru Logan, 8.600 de euro pentru Sandero, respectiv 12.050 euro pentru Sandero Stepway. În plus, Dacia Renault a lansat primul model electric, urmând ca SUV-ul Dacia Bigster să apară pe piață folosind tehnologia hibridă

Până atunci, însă, noul Dacia Duster 2021 a fost văzut pe străzile orașului Pitești, dar bine camuflat. Modelul a fost modificat puțin pentru a se alinia cu Sandero. În premieră la această mașină au fost montate indicatoare frontale cu LED mai eficiente.

Noua masina Dacia, surprinsa la Pitesti. Imaginile cu noul model fac furori
Dacia Duster

Cum arată noua maşină Dacia, surprinsă la Piteşti

Dacia Duster 2021 are un interior ușor modificat, materiale noi și o consolă centrală reproiectată. Spațiu de stocare va ajunge la 1,1 litri. În plus, a fost introdus ca standard un ecran tactil de 8,0 inci cu integrare smartphone.

”Feedback-ul pe care îl avem este foarte bun. Totuși, ceea ce am vrut să îmbunătățim este să oferim mașinii ceva mai multă prospețime. Am vrut să îmbunătățim lucrurile mici la care este sensibil clientul, cum ar fi sistemul multimedia cu un ecran mai larg.

Am dorit, de asemenea, să îmbunătățim ușurința în utilizare. Așa că am introdus o nouă consolă centrală între scaunele din față, mai multe porturi USB pe anumite garnituri. Am încercat, de asemenea, să îmbunătățim eficiența energetică prin reducerea CO2 și a consumului său.”, declară Julien Ferry, director de program pentru gama Duster, menționând că păstrarea ”rețetei” Duster reprezintă o prioritate generală.

Cât costă noua maşină Dacia ce a fost surprinsă la Piteşti

De asemenea, Julien Ferry a spus că motorul pe benzină TCe 150 de vârf este legat acum de o nouă cutie de viteze automată cu șase trepte cu dublu ambreiaj și cu un rezervor GPL cu 50% mai mare. Dacia Duster 2021 va fi un automobil Bi-Fuel, mai populară în Europa continentală decât în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Comenzile pentru Dacia Duster 2021 pot fi făcute începând din această vară. Prețurile pentru acest nou model de mașină sunt preconizate să înceapă de la aproximativ 14.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...