Cum își pot cumpăra românii noua Dacia Duster la cel mai mic preț din Europa. Țara în care trebuie să o comande

Nicu Stan 05.07.2021, 13:59
Cum își pot cumpăra românii noua Dacia Duster la cel mai mic preț din Europa. Țara în care trebuie să o comande

Cum își pot cumpăra românii noua Dacia Duster la cel mai mic preț din Europa. Țara în care trebuie să o comande. Ce trebuie să faci, vezi în articolul de mai jos.

Cum să îți cumperi cel mai ieftin model nou de la Dacia Duster. În ce țară trebuie să îl comanzi

S-a aflat cum își pot cumpăra românii noua Dacia Duster la cel mai mic preț din Europa. Pentru a beneficia de cel mai convenabil preț. mașina trebuie comandată într-o anumită țară.

Chiar dacă  în România noul Duster nu este încă disponibil, Dacia începe să deschidă comenzile, pe rând, în piețele occidentale, pentru modelul face-lift al SUV-ului produs la Pitești.

Care este tara unde Duster se vinde cel mai ieftin
Care este tara unde Duster se vinde cel mai ieftin

Cât costă un nou Duster în Germania

După Franța, compania Dacia a anunțat prețurile pentru piața din Germania, acolo unde producătorul român suferă pentreu că nu oferă motorizări performante. Astfel producătorul de la Mioveni vrea să facă față concurenței printr-un preț de necombătut pe cea mai mare piață din Europa-Germania.

Astfel, românii care nu mai au răbdare își pot configura și comanda Dacia Duster în Germania. Prețul este unul care lasă fără replică pe rivalii existenți pe piața auto: 11.990 de euro, scrie profit.ro.

De ce este mai ieftin Duster în Germania

Prețul pentru Germania este mai mic cu peste 2.000 de euro față de prețul de intrare în gamă din Franța. Explicația prețului mai mic este dată de faptul că nemții vor primi și versiunea ACCES, care a dispărut din Franța, așa cum dispăruse și din România, în urmă cu 4 ani.

Astfel, cel mai ieftin Duster care poate fi comandat deja de la orice dealer Dacia din Germania are în dotare motorul TCe 90, un motor de 1.0 litru, cu tracțiune pe puntea față, emisii CO2 de 129 g/km, precum și un consum de 5,6 litri la suta de kilometri.

Care este cel mai puternic motor pentru Duster

De asemenea, clienții mai pot opta și pentru celelalte motoare disponibile: TCe 100 ECO-G, care combină motorul pe benzină cu propulsia pe GPL, TCe 130, benzină cu o putere mărită, dar și un consum mai mare, TCe 150, cel mai puternic motor al lui Duster, de 1.3 litri, ce poate fi comandat cu cutia automată EDC, dar și tracțiune4X4, nu cu ambele deodată. Ultimul, dar nu și cel din urmă este motorul diesel 1.5 Blue TCi 115, care, de asemenea, poate fi comandat cu tracțiunea 4X4.

De asemenea, în România, Dacia Duster face-lift este disponibil pentru comenzi abia din luna septembrie, când vor începe livrările pe toate piețele din Europa. Prețurile actuale, pre-facelift, încep de la 14.050 euro, în timp ce cea mai scumpă versiune sare de 20.000 euro.

Urmăriți Impact.ro și pe