Pepe a uitat complet de Raluca Pastramă. Ce ar fi în stare să facă pentru femeia de lângă el: “Mă arunc în prăpastie”

Stan Filon 06.06.2021, 16:29
Pepe a uitat complet de Raluca Pastramă. Ce ar fi în stare să facă pentru femeia de lângă el: “Mă arunc în prăpastie”

Pepe a uitat-o de tot pe Raluca Pastramă, iar rănile sale par să se fi vindecat. Cântărețul a acordat un interviu recent în care a recunoscut că este pregătit din nou să iubească, chiar dacă a lăsat să se înțeleagă că îi este teamă să nu fie din nou dezamăgit.

Pepe a uitat complet de Raluca Pastramă și vrea să iubească din nou

După două mariaje eșuate, Pepe este din nou pregătit să mai dea iubirii o șansă. Cântărețul știe ce a făcut greșit până acum, așa că s-ar putea să nu mai repete greșeala care l-a dus la divorț de două ori. Mai mult decât atât, de fiecare dată Pepe a fost înșelat de soțiile sale, care au primit prea multă libertate și încredere, după cum recunoaște chiar artistul. Ei bine, Pepe a spus cu gura sa că nu este acum într-o nouă relație, ci este în…tatonări.

”Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respctat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Pepe a uitat complet de Raluca Pastrama si vrea sa iubeasca din nou
Pepe a uitat complet de Raluca Pastrama si vrea sa iubeasca din nou

Ce spune despre Oana Zăvoranu

Pepe a fost întrebat despre relația pe care a avut-o cu oana Zăvoranu, desre care spune acum cu mâna pe inimă că a fost greșeala vieții sale. În plus, s-a abținut să nu spună câteva vorbe și despre actualul ei soț, Alex Ashraf.

”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea este cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu a fost în capul meu?”. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a mai spus vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe