Nota pe care a luat-o Elena Udrea la BAC. Puțină lume se aștepta la asta

Nicu Stan 02.07.2021, 08:22
Nota pe care a luat-o Elena Udrea la BAC. Puțină lume se aștepta la asta

Nota pe care a luat-o Elena Udrea la BAC. Puțină lume se aștepta la asta. Cât a obținut Blonda de la Cotroceni la examenul maturității, dar și alți politicieni, aflați din rândurile de mai jos.

Cu ce notă a absolvit Elena Udrea exemenul de Bacalaureat. L-a întrecut chiar și pe Traian Băsescu

Nota pe care a luat-o Elena Udrea la BAC. Puțină lume se aștepta la asta din partea ei. La fel ca oamenii de rând, și politicienii au propriile amintiri din vremurile în care au susținut Bacalaureatul.

Știut este că, deși unii dintre ei au ajuns să ocupe funcții importante în stat și să ne conducă, nu toți au reușit să treacă examenul maturității la vremea lor. Unii au picat, unii au copiat și au fost prinși, în timp ce alții l-au amânat.

Elena Udrea l-a intrecut la nota la BAC pe Traian Basescu
Elena Udrea l-a intrecut la nota la BAC pe Traian Basescu

Ce a urmat Elena Udrea după liceu

Una dintre cele mai cunoscute figuri din politica de la noi, Elena Udrea s-a descurcat și ea destul de bine la exemenul de Bacalaureat. Blonda de la Cotroceni a absolvit Colegiul B.P. Hașdeu din Buzău, în anul 1992, profilul filologie.

Astfel, a obținut la Bacalaureat nota 7,93. Ulterior, Elena Udrea s-a orientat spre Drept, la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, la Universitatea ”Dimitrie Cantemir” din Capitală.

Elena Udrea, autodenunț. Fapta s-a prescris

Într-un interviu acordat cu mai mult timp în urmă, Elena Udrea se lăuda că a mai copiat pe vremea când era în liceu.

”Acum s-a prescris fapta așa că pot sa spun că s-a mai întâmplat așa în liceu. Cred că la fizică am copiat o dată, dar nu eram foarte bună, nu aveam o aplecare foarte mare pentru materia aceasta”, a amintit Elena Udrea.

Cât a luat Traian Băsescu la Bacalaureat

Traian Băsescu, fost președinte al României și primar al Capitalei, se regăsește printre politicienii care au absolvit la timpul lor examenul maturității. Chiar dacă a dezvăluit că ”și acum, când văd un profesor, cred că o să-mi pună un patru!”, el a reușit să treacă BAC-ul cu nota 7,40.

Fost ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu spune că a avut o medie ”în jur de 8” la BAC și recunoaște că și el a avut tangențe cu copiuțele în timpul școlii, însă a fost surprins de către profesori.

Nicolae Bănicioiu, prins cu mâța în sac

”Am luat tot în jur de 8. Opt zero nu știu cât, dar eu dădeam la Medicină și am dat bacul din păcate la matematică și la romană. Eu știu că am încercat să copiez, dar la școală nu mi-a reușit pentru că m-a prins.

Era la limba romană, prin clasa a 5-a sau a 6-a, nu mai știu exact. M-a prins și după aia a trebuit să învăț mai mult decât ceilalți. La Bac n-am copiat că nu se putea”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

Ce note au mai luat la BAC alți politicieni cunoscuți, vedeți pe stiridinlume.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe