FOTO EXCLUSIV

Nora lui Cristi Borcea, răsfăţată de Patrick. Cum a fost surprinsă tânăra la o benzinărie. FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 25.05.2022, 16:02

Paparazzy Impact.ro au surprins-o pe viitoarea noră a lui Cristi Borcea prin București. Tânăra are de ceva timp o relație cu fiul cel mare al milionarului, Patrick. Chiar dacă sunt tineri și învârt averi mari, cei doi iubiți sunt foarte discreți și rareori au fost văzuți împreună. Nici nu se știa că Patrick ar avea o relație foarte serioasă, dacă mama lui, Mihaela Borcea, nu posta fotografii de la ziua fiului său, în care acesta apare alături de iubita lui.

Nora lui Cristi Borcea, răsfăţată de Patrick

Așadar, fiul lui Cristi Borcea are o relație foarte serioasă cu o tânără misterioasă. Este brunetă și foarte frumoasă, însă este la fel de discretă ca fiul fostului acționar al lui Dinamo. Ei bine, acum paparazzy Impact.ro au văzut-o prin București pe viitoarea noră a lui Cristi Borcea, iar din imagini se vede că Patrick are încredere totală în ea, mai ales că o lasă să îi conducă bolidul Range Rover de multe zeci de mii de euro.

Îmbrăcată casual, frumoasa brunetă a fost surprinsă într-o benzinărie din București. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru, cu pantofi sport în picioare și părul strâns destul de neglijent într-un coc simplu, iubita lui Patrick Borcea a alimentat bolidul iubitului său, după care a plecat probabil spre casă.

Nora lui Cristi Borcea, rasfatata de Patrick
Nora lui Cristi Borcea, rasfatata de Patrick

I-a lăsat bolidul pe mână

Bruneta a fost prezentată publicului larg chiar de viitoarea soacră a sa, Mihaela Borcea, care a postat mai multe fotografii de la ziua de naștere a fiului său, dar și de la cea de nume. De fiecare dată, bruneta era lipită ca marca de scrisoare de fiul milionarului.

„La mulți ani tuturor celor care poartă numele Sf. Patrick!! La mulți ani frumoși și sănătoși îți doresc Patrick iubitul meu fiu!! Love you!!”, a reacţionat prima soţie a fostului patron al lui Dinamo, pe contul ei de Instagram.

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, și-a complimentat fiul și cu ocazia zilei lui de naștere, când acesta a împlinit 22 de ani.

„La Mulți Ani, dragul meu! Îți doresc din suflet viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Sanatatea – căci ai fost un copil sănătos. Iubirea – pentru că știu că ești capabil să iubești și să fii iubit și Optimismul de care ai dat dovadă în toți acești ani! Încă o dată, La mulți ani, Patrick!! Te iubesc mult!!”, a fost mesajul Mihaelei.

Din imagini se vede că Patrick are o relație foarte strânsă cu bruneta misterioasă. De fiecare dată, cei doi par foarte îndrăgostiți și se țin în brațe de parcă nimic și nimeni nu ar putea să îi despartă vreodată.

Urmăriți Impact.ro și pe