FOTO EXCLUSIV

Fiul lui Cristi Borcea, prins încălcând legea în plină zi. Ce face Patrick Borcea cu banii de la tatăl său. FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 21.05.2021, 13:14

Patrick Borcea, fiul milionarului Cristi Borcea, nu se dă în lături să încalce legea, după cum se poate vedea cu ochiul liber în fotografiile surprinse de paparazzi Impact.ro. Chiar dacă nu și-a luat încă examenul de bacalaureat, fiul cel mare al milionarului conduce un bolid de nu mai puțin de 100.000 de euro.

Fiul lui Cristi Borcea, prins încălcând legea în plină zi

Patrick Borcea este primul născut al lui Cristi Borcea. Ajuns la vârsta de 23 de ani, juniorul se pare că a moștenit cât de cât talentul tatălui său la afaceri. Are afaceri de succes în comuna Cetate, județul Dolj, unde s-a lansat de ceva timp în agricultură.

Chiar dacă a fost pe minus în primii ani, Patrick Borcea se pare că a înțeles într-un final cum stă treaba cu agricultura, așa că în 2018 firma acestuia, ”Agricola East Way Distribution SRL” a înregistrat 250 de mii de euro profit. Viața lui s-a schimbat radical de când s-a operat de stomac. A slabit 40 de kilograme și parcă are mai multă încredere în el.

Fiul lui Cristi Borcea, prins incalcand legea in plina zi
Fiul lui Cristi Borcea, prins incalcand legea in plina zi

Patrick Borcea s-a lansat în afaceri

Cu toate acestea, Patrick Borcea încă nu a promovat examenul de bacalaureat. Anul trecut s-a înscris să susțină examenul maturității chiar la un liceu din comuna Cetate, acolo unde are și afacerile. Nu a putut ajunge însă la examen, deoarece și-a rupt mâna la fotbal.

Recent, acesta a fost surprins de paparazzi Impact.ro trecând strada neregulamentar pentru a merge într-o casă de pariuri din apropierea biroului tatălui său din Floreasca. Acesta şi-a luat și o cafea, după care s-a urcat în bolidul de lux în valoare de 100.000 de euro şi a mers în trombă la sediul firmei tatălui său.

Patrick Borcea este primul copil al lui Cristi Borcea. După el au urmat nu mai puțin de opt copii pe care omul de afaceri îi are cu patru femei! Afaceristul a recunoscut recent într-un interviu că își ajută în continuare fostele soții, dar și pe copii. A spus chiar că este imediat după Dumnezeu, pentru femeile din viața lui.

„Pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari”, a spus Cristi Borcea, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...