Noi informaţii despre Benone Sinulescu. Medicii au spus clar ce se întâmplă cu marele artist. Acum totul e clar

Iancu Andreea, Mihai Roșoiu 21.07.2021, 15:19
Noi informaţii despre Benone Sinulescu. Medicii au spus clar ce se întâmplă cu marele artist. Acum totul e clar

În urmă cu aproximativ o săptămână, lumea muzicii populare din România era zguduită de vestea că Benone Sinulescu trece prin momente dificile, din pricina stării sale de sănătate. Artistul era găsit inconștient în propria locuință, iar medicii și prietenii apropiați s-au arătat îngrijorați cu privire la evoluția cântărețului. Acum, noi informații despre Benone Sinulescu dezvăluie care este situația în cazul afecțiunilor de care suferă acesta. Medicii au explicat cu ce se confruntă artistul.

Noi informații despre Benone Sinulescu și starea sa de sănătate

Problemele de sănătate cu care se confruntă Benone Sinulescu sunt legate de înfundarea arterei carotide. Totuși, după ce artistul le-a dat emoții apropiaților și familiei sale, noi informații despre starea lui Benone Sinulescu vin să îi liniștească pe cei îngrijorați. Interpretul este internat în continuare la Spitalul Județean de Urgență Arad, acolo unde primește cea mai bună îngrijire din partea specialiștilor. În plus, artistul a fost conștient și cooperant, la fel cum s-a întâmplat din prima clipă. Starea clinică a pacientului pare să se îmbunătățească, iar intervențiile invazive care fuseseră inițial luate în calcul sunt acum excluse.

S-a ajuns la concluzia că pacientului nu îi este necesară nici măcar introducerea unui stent. Dacă s-ar fi impus o asemenea variantă, operaţia ar fi putut fi derulată cu mult succes chiar la Spitalul din Arad, care are tot ce-i trebuie pentru tipul ăsta de intervenţii. Dar s-a ajuns la concluzia că nu e absolut obligatorie. Iar starea sănătăţii lui Benone Sinulescu a rămas constant bună. El a fost conştient încă de la internarea sa. Dacă aceasta nu va cunoaşte modificări esenţiale, pacientul ar putea fi externat curând, cel mai probabil în cursul zilei de joi, au declarat specialiștii din spitalul unde se află internat artistul, pentru impact.ro.

Sursele noastre au precizat faptul că deciziile privind tratamentul medical sunt luate chiar de către Benone Sinulescu, artistul fiind pe tot parcursul internării sale conștient și cooperant. 

Toată lumea a aflat despre cererea familiei artistului, ce a impus medicilor spitalului un embargo asupra informaţiilor medicale legate de starea de sănătate a îndrăgitului artist. Dacă situaţia sa medicală ar fi impus un alt protocol însă, nu familia ar fi fost prima întrebată, ci însuşi pacientul, fiindcă din fericire acesta a fost mereu conştient şi cooperant. I s-ar fi explicat avantajele şi dezavantajele, care anume este propunerea medicilor şi s-ar fi luat cea mai bună decizie. În acest moment însă evoluţia stării sale de sănătate e una pozitivă, ceea ce ne bucură pe noi toţi!.

Noi informații despre Benone Sinulescu
Artistul este vesel și cooperant, semn că starea sa de sănătate se îmbunătățește

“Maestrul se simte bine”

Unul dintre bunii prieteni ai artistului, profesorul Anton Hadăr, a dezvăluit că Benone Sinulescu se simte bine, acesta având o stare generală bună, fiind vesel și pozitiv, așa cum și-a obișnuit și publicul. Totuși, artistul este atent monitorizat, făcându-i-se constant investigații.

Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa, a declarat profesorul Anton Hadăr.

Un alt interpret de muzică populară, prieten cu Benone Sinulescu, a precizat că artistul este optimist și la fel de glumeț precum îl știe toată lumea.

Am vorbit cu Leni aseară și a zis că Nea Beni glumește cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru că el vrea să fie mereu plin de optimism, a spus Nicolae Datcu zilele trecute.

Urmăriți Impact.ro și pe