Noi detalii despre starea copilului rănit în incinta Primăriei Capitalei. Ce urmează să se întâmple cu băiețelul astăzi

Ana Anitoiu 24.08.2022, 14:44
Noi detalii despre starea copilului rănit în incinta Primăriei Capitalei. Ce urmează să se întâmple cu băiețelul astăzi

Reprezentanții Spitalului Grigore Alexandrescu au anunțat, miercuri, care este starea copilului rănit în incinta Primăriei Capitalei, după ce băiatul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul instituției, iar aceasta a căzut peste el. Medicii au luat o decizie.

Ce au stabilit medicii

Conform reprezentanților Spitalului Grigore Alexandrescu, în urma investigațiilor ce au fost făcute, medicii au decis că este nevoie să-l opereze, în cursul zilei de astăzi, pe copilul rănit în Primăria Capitalei. Acesta este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale.

„În cursul zilei de astăzi copilul va fi supus unei intervenţii chirurgicale stabilită în urma investigaţiilor. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Spitalul Grigore Alexandrescu.

Noi detalii despre starea copilului ranit in incinta Primariei Capitalei
Copilul, ranit de o coloana decorativa ce s-a prabusit peste el

Ce au spus martorii la incident

Potrivit reprezentanților Primăriei Capitalei, incidentul a avut loc luni, când băiatul a intrat în sediul instituției alături de tatăl său, care avea de rezolvat o problemă. La un moment dat, potrivit martorilor, copilul s-a urcat pe o coloană decorativă din hol și a căzut cu aceasta, suferind traumatisme.

Băiatul a fost preluat de o ambulanță, în mai puțin de cinci minute, și a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”. Când a fost urcat în ambulanță, copilul era conștient. La sosire, medicii au stabilit că era în „stare generală gravă”.

Băiatul a fost consultat de chirurgi, neurologi, ortopezi și medici de terapie intensivă. Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili condițiile în care a avut loc incidentul. Tatăl copilului nu a putut fi audiat numaidecât, deoarece a intrat în stare de șoc. O altă anchetă a fost demarată în cadrul Primăriei Capitalei.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din holul Primăriei Capitalei se vede că acea coloană decorativă pe care s-a urcat copilul a căzut destul de ușor, astfel că anchetatorii vor să afle de ce nu era împrejmuit locul respectiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...