Nicolo Napoli a plecat a opta oară de la Universitatea Craiova 1948. Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunțat care au fost motivele despărțirii

Sorin Barbu 07.06.2022, 20:31
Nicolo Napoli a plecat a opta oară de la Universitatea Craiova 1948. Clubul patronat de Adrian Mititelu a anunțat care au fost motivele despărțirii

Universitatea Craiova 1948 a rămas din nou fără antrenor. Nicolo Napoli a plecat de la echipă cu o zi înainte de startul pregătirilor! Este a opta oară când antrenorul italian își ia „adio” de la formația patronată de familia Mititelu. Oficialii echipei oltene au precizat că au început căutările pentru aducerea unui alt tehnician.

Nicolo Napoli nu mai rămâne la Universitatea Craiova 1948

Au trecut aproape 20 de ani de la prima colaborare dintre Adrian Mititelu și Nicolo Napoli. Mulți au glumit și au comparat această perioadă furtunoasă cu mariajul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. Dincolo de glumă, Nicolo Napoli și-a luat bagajele și a plecat de la formația din Bănie. Din nou! Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de facebook a clubului oltean. Este a opta oară când antrenorul italian părăsește formația din Craiova. De data această, despărțirea a avut loc cu o zi înainte de reunirea lotului.

„BREAKING NEWS! Fotbal Club Universitatea 1948 nu a putut ajunge la o nouă înțelegere cu antrenorul italian Nicoló Napoli. Conducerea clubului urmează să se orienteze în următoarele zile spre un nou antrenor pentru preluarea funcției vacante”, a anunţat FC U Craiova 1948.

În vârstă de 60 de ani, Napoli i-a mai antrenat pe olteni în perioadele 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011 (director tehnic), aprilie – iunie 2011, iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august 2020 – octombrie 2020, ianuarie 2022 – iunie 2022.

Sezonul trecut, Nicolo Napoli a fost al patrulea antrenor al celor de la FC U Craiova 1948, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri). Obiectivul principal al italianului a fost salvarea de la retrogradare, ceea ce s-a și întâmplat pentru că echipa a terminat campionatul pe locul 10.

„Nu a acceptat obiective intermediare, motiv pentru care s-a decis întreruperea colaborării. Au fost obiective intermediare pe care le-au avut și Mutu și Stoican și pe care le-au acceptat la momentul respectiv, dar Nicolo Napoli a considerat că nu sunt acceptabile. O să ne sfătuim, să alegem soluția pentru banca tehnică”, a spus președintele Marcel Pușcaș în exclusivitate pentru Playsport.

Lui Nicolo Napoli i s-a reproșat și faptul că echipa a pierdut cu 5-0 duelul cu Sepsi din ultima etapă din play-out.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe