VIDEO EXCLUSIV

Nicoleta Nucă, star de cinema în Italia și SUA. Când apare filmul în care joacă artista. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 11.11.2022, 21:44

Nicoleta Nucă și-a îndeplinit visul de a juca într-un film. Artista e revenit din Sicilia, unde a participat la filmările unei producții italo-americană. Cântăreața este încântată de prestația ei pe platourile de filmare și speră ca pelicula internațională să îi deschidă drumul în actorie. Artista susține că nu va renunța la cariera muzicală.

Nicoleta Nucă, într-un film

Nicoleta Nucă face muzică din pasiune și a investit timp pentru perfecționarea ei, luând lecții de canto, de pian și a mers inclusiv la dansuri. Puțină lume știe că artista a făcut un an de actorie la Hyperion, după care s-a văzut nevoită să renunțe, întrucât nu reușea să ajungă la cursuri și muzica nu a vrut sub nicio formă să o neglijeze. A renunțat la facultate, dar nu la visul de a juca într-un film. Iată că dorința ei s-a concretizat luna asta.

„Am fost plecată în Italia pentru un proiect cinematografic, joc într-un film cu producție italo-americană datorită managerei mele Monica, care are o cunoștință comună cu regizoarea acestui film”, a declarat, pentru Impact.ro, artista.

Nicoleta Nucă a fost omul potrivit la locul potrivit, întrucât regizorul avea nevoie de o persoană care să aibă experiență cu camera, să vorbească engleza fluent și să știe să cânte. „Am rolul unei românce care își dorește să facă muzică, de asta zic că m-am potrivit mănușă pentru rol. Aveau nevoie de cineva care să știe engleza, să știe să cânte bine și să știe să și joace cât de cât în fața camerei, să nu se piardă cu firea”, a precizat ea.

Nicoleta Nucă, despre rolul ei în film

Deși a studiat doar un an actorie, vedeta recunoaște că i-au fost utile informațiile acumulate la facultate, iar ea a reușit să facă o figură bună pe platourile de filmare.

„Este prima experiență într-un film, am și studiat actorie la un moment dat, acum ceva ani, plus experiența cu videoclipurile și atunci și-a amintit creierașul meu de tot bagajul pe care îl acumulase acum ceva timp. Este un rol secundar, dar pentru o primă experiență este foarte bine și sunt extrem de mulțumită de ce a ieșit, de această experiență în general”, a declarat, pentru Impact.ro, Nicoleta Nuca.

„Sicilian Holiday”, filmul în care joacă Nicoleta Nucă, îl are ca producător pe Adam Leipzig, care și-a pus amprenta și pe alte filme celebre, câștigătoare de premii Oscar, precum Cercul poeților dispăruți sau Calea Împăratului. Chiar dacă interpretează un personaj secundar, artista are parte de expunere mare, întrucât filmul va intra pe marele ecran anul viitor.

„Nu știu foarte multe detalii în momentul de față. Filmul va apărea în cinema undeva în iunie 2023 și în Italia și în America și ulterior probabil se va regăsi și pe platforme de streaming, pe online. Pe mine mă tentează domeniul acesta de foarte mult timp, doar că nu mi se ivea ocazia, rolul care să dea startul drumului meu și în actorie.

Și uite că s-a întâmplat acum, când probabil sunt pregătită pentru asta. Mi-ar plăcea să continui și pe partea de actorie, să le fac în paralel, că nu mă las de muzică”, a spus Nicoleta Nucă pentru Impact.

Nicoleta Nucă, clientă fidelă a clinicilor de înfrumusețare

Fosta concurentă de la X Factor este conștientă că imaginea are un rol important în cariera unui artist. Prin urmare, se străduiește să fie în cea mai bună formă tot timpul, nu doar când are evenimente importante la care trebuie să fie prezentă.

„Aș minți dacă aș spune că nu merg foarte des la clinicile de înfrumusețare, pentru că o fac, îmi place foarte mult, dar nu merg dintr-o obsesie. Îmi place foarte mult momentul ăla de relaxare, pentru că este o plăcere tratamentul facial sau corporal, mă bucur de el la maximum.

Nu obișnuiesc să fac tratamente anume înainte de concert sau de filmarea unui videoclip, pentru că mi-am făcut o rutină. Atunci nu simt nevoia ca înainte de eveniment să mă duc panicată că trebuie să construim fața sau să facem nu știu ce, pentru că  am grijă constant. Sunt pe principiul prevenției, nu al reparării”, ne-a povestit Nicoleta Nucă.

Video: Daniel Bălan.

Urmăriți Impact.ro și pe