Nicoleta Nucă, primele detalii despre nunta cu iubitul ei. „Ne dorim ceva foarte intim”

Badea Violeta 29.09.2022, 15:57

Cântăreața Nicoleta Nucă a oferit, de curând, primele detalii despre nunta cu iubitul ei, Alex Ursache, care va avea loc cât mai curând. Toboșarul a cerut-o în căsătorie pe îndrăgita artistă într-un cadru de vis, în Turcia. Din cele spuse de solistă, marele eveniment va avea loc în primăvara lui 2023.

Detalii despre nunta Nicoletei Nucă. Când este programat să aibă loc marele eveniment

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Ursache. În urmă cu un an de zile, toboșarul a cerut-o de soție, iar artista a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Acum, cei doi îndrăgostiți se pregătesc să ajungă în fața altarului. Marele eveniment va avea loc în primăvara anului viitor, în Italia. Însă, cântăreața susține că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

 „Noi suntem foarte spontani de felul nostru și recunosc că nu am planificat absolut nimic, nici macar nu avem o dată.. o perioadă poate sa zic că avem, în primăvara, dar nu avem nici locație , nici rochie, absolut nimic, așa ne-am obișnuit noi să facem.

Probabil o să facem totul pe ultima sută de metri pentru că, în continuare rămâne ideea că ne dorim ceva foarte intim, foarte restrâns, cu extrem de puțini oameni și atunci nu cred că o să fie nevoie de pregătiri cu un an înainte, cu nebunie , cu isterie și cu crize, că nu vreau să fiu genul ăla de mireasă isterică, crizată.”, a declarat la Antena Stars artista.

Citește și Detalii incredibile despre nunta Nicoletei Nucă. Motivul pentru care Ștefan Bănică nu se află pe lista invitaților. EXCLUSIV!

Nicoleta Nuca si Alex Ursache
Alex Ursache si Nicoleta Nuca

„Nu prea cred că ai nevoie de nași”

În cadrul aceluiași interviu, Nicoleta Nucă a precizat că nu își dorește o nuntă clasică, cu tradiții, obiceiuri și reguli. Prin urmare, cântăreața spune că are de gând să renunțe la nași, deoarece nu le vede rostul.

„Nu prea cred că ai nevoie de nași. Adică putem foarte bine să ne celebrăm nunta și fără ei. Oricum oamenii cei mai importanți din viața noastră vor fi alături de noi și asta contează cel mai mult.”, a mai adăugat îndrăgita vedetă.

Citește și Nicoleta Nucă rupe tăcerea și spune care este adevăratul motiv pentru care nu a mai urcat pe scenă cu Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu ar fi bănuit așa ceva!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...