Nicoleta Luciu arată din nou ca-n vremurile bune. Și-a uimit fanii la 39 de ani

Elena Avramescu 22.08.2020, 14:19
Nicoleta Luciu arată din nou ca-n vremurile bune. Și-a uimit fanii la 39 de ani

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a axat pe viața de familie și pe creșterea copiilor săi, astfel că s-a retras la Mircurea-Ciuc, alături de soțul ei, Zsolt Csergo, și cei patru copii.

Nicoleta Luciu arată din nou ca-n vremurile bune

După ce a născut, corpul i s-a modificat radical și a primit multe critici, însă Nicoleta s-a axat pe creșterea copiiilor ei și nu s-a grăbit să ajungă la talia de odinioară. Însă copiii au crescut iar acum vedeta are timp să se ocupe mai mult de ea, iar asta se vede din ultimele poze postate pe rețelele de socializare.

Se pare că izolarea i-a prins bine, fiindcă Nicoleta a profitat de perioada aceasta pentru a mânca mai sănătos și a face mișcare, astfel că acum arată mai bine ca niciodată. Aceasta a acordat un interviu publicației Viva, unde a mărturisit că, după mai multe încercări, a găsit dieta potrivită pentru ea.

Nicoleta Luciu și-a uimit fanii la 39 de ani

Nicoleta Luciu arată din nou ca-n vremurile bune
Nicoleta Luciu arată mai bine ca niciodată

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 175. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a spus Nicoleta Luciu pentru Viva.

Vedeta se ocupă extrem de mult de creșterea copiilor săi, Zsolt, de 12 ani și tripleții Kevin, Karoly și Kim, de nouă ani, astfel că este foarte atentă și cu alimentația lor.

„Copiii mănâncă normal, consumă muult avocado, mâncăruri și supe cu multe zarzavaturi. Mai gustă și din mâncărurile mele (nr. de dietă) din când în când”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...