Nicolae Ciucă sare în apărarea Simonei Halep. „E nevinovată şi trebuie să o susţinem”

Stan Filon 24.05.2023, 17:40
Nicolae Ciucă sare în apărarea Simonei Halep. „E nevinovată şi trebuie să o susţinem”

Ajutor nesperat pentru Simona Halep! Fostul număr 1 mondial are susținerea premierului Nicolae Ciucă în scandalul de dopaj în care a fost implicată de anul trecut, imediat după US Open, când sportiva din România a fost testată pozitiv la o substanță interzisă.

Nicolae Ciucă sare în apărarea Simonei Halep

Așadar, premierul Nicolae Ciucă se alătură românilor care cred în nevinovăția Simonei Halep, în scandalul de dopaj în care a fost implicată. Fostul număr 1 mondial susține că trăiește un adevărat coșmar, iar faptul că audierea sa a fost amânată de mai multe ori a exasperat-o pe sportiva suspendată din toate competițiile sportive.

Mai mult, recent, sportiv a răbufnit pe internet, după ce i-a fost adusă o nouă acuzație de dopaj, legată de pașaportul biologic! Sportiva a spus că se simte hărțuită și Federaţia Internaţională de Integritate a Tenisului nu mai pare atât de independentă, deoarece încearcă să o găsească vinovată cu orice preț.

Nicolae Ciuca sare in apararea Simonei Halep
Nicolae Ciuca sare in apararea Simonei Halep

Audierea Simonei Halep, amânată din nou

Ei bine, premierul Nicolae Ciucă a simțit că Simona Halep are nevoie de susținere, așa că s-a alăturat milioanelor de români care cred în nevinovăția sportivei din România.

„Este judecată în momentul de faţă de toată lumea incorect faţă de ce a însemnat ea pentru România. Consider că este nevinovat şi trebuie să o susţinem. Reprezintă o etapă din istoria meciului feminin românesc, nu e corect faţă de ea”, a declarat Nicolae Ciucă.

În prezent, Simona Halep aşteaptă, în continuare, să se prezinte în faţa unui tribunal independent pentru a fi audiată în cazul celor două acuzaţii. Fostul număr 1 mondial ar fi trebuit să fie audiată la sfârșitul lunii mai, însă se pare că a fost din nou pedepsită înainte de termen, audierea sa fiind din nou amânată!

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Federaţia Internaţională de Integritate a Tenisului pentru un test pozitiv Roxadustat, efectuat la US Open 2022, turneu părăsit de româncă după primul tur, când a fost înfrântă de Daria Snigur, scor 2-6, 6-0.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...