Nicolae Botgros, din nou în doliu. Mama artistului s-a stins din viaţă

Stan Filon 25.01.2022, 21:42
Nicolae Botgros, din nou în doliu. Mama artistului s-a stins din viaţă

Maestrul Nicolae Botgros trece prin momente foarte grele. Chiar dacă pe data de 25 ianuarie a fost ziua lui, când a împlinit 69 de ani, bucuria i-a fost umbrită de o veste cruntă. Mama sa a decedat, iar această pierdere l-a devastat pe îndrăgitul violonist. Ultimii doi ani au fost ani grei pentru acesta, deoarece a avut cumpene după cumpene, iar artistul a fost mai mult în doliu.

Nicolae Botgros este din nou în doliu

Nicolae Botgros este din nou în doliu, după ce și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață a murit chiar de ziua de naștere a fiului său, așa că distracția și voia bună a fost schimbată imediat cu jale de durere. Artistul nu a vrut să vorbească cu presa, ci a preferat să țină durerea doar pentru el.

Moartea mamei sale vine la scurt timp după ce dirijorul și-a pierdut și soția. Cea care i-a fost alături zeci de ani a plecat dintre noi, după o luptă scurtă, dar intensă cu o boală foarte gravă. Vedeta a suferit mult și a spus că și-a pierdut puterea, care era mama copiilor săi. Tragedia a avut loc anul trecut.

Nicolae Botgros este din nou in doliu
Nicolae Botgros este din nou in doliu

Și-a pierdut soția, apoi mama

„Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii. Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă Har, ne dă Dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el… Greu, foarte greu! Toţi îmi spun «Maestre, fii tare, fii puternic», dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om”, a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Nicolae Botgros a fost și el în stare gravă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Starea de sănătate a dirijorului s-a deteriorat atunci rapid, așa că fiul să s-a văzut nevoit să sune la ambulanță. Medicii au venit și l-au transferat atunci imediat la spital, deoarece infecția îi afectase grav plămânii. A avut noroc să scape cu viață.

Urmăriți Impact.ro și pe