Corneliu Botgros, decizie neaşteptată după moartea mamei sale. Ce nu mai vrea să facă fiul îndrăgitului Nicolae Botgros

Beatrice Dumitru 19.11.2021, 09:55
Corneliu Botgros, decizie neaşteptată după moartea mamei sale. Ce nu mai vrea să facă fiul îndrăgitului Nicolae Botgros

Fiul cunoscutului dirijor Nicolae Botgros a luat o decizie neașteptată în legătură cu un eveniment important din viața sa. Hotărârea are legătură cu decesul mamei sale, pe care a pierdut-o în acest an. Corneliu Botgros a vorbit despre planurile la care a trebuit să renunțe.

Evenimentul la care a renunțat Corneliu Botgros

Mama lui Corneliu Botgros, cântăreața de muzică populară Lidia Bejenaru, a încetat din viață în vara acestui an, la vârsta de 68 de ani. Aceasta era căsătorită cu îndrăgitul compozitor și dirijor din Replublica Moldova, Nicolae Botgros, de aproape 50 de ani.

Cei doi ar fi trebuit să se bucure în această toamnă de un eveniment important din viața fiului lor. Cornelui Botgros urma să se căsătorească pentru a doua oară cu aleasa inimii sale. Însă decesul mamei sale l-a făcut să renunțe și să amâne nunta.

Corneliu Botgros, decizie neaşteptată după moartea mamei sale. Ce nu mai vrea să facă fiul îndrăgitului Nicolae Botgros
Nicolae Botgros și fiul său, Corneliu.

„Am avut planuri mari pentru toamna aceasta, vă spun sincer, din păcate vara aceasta am pierdut-o pe mama și toate planurile s-au amânat. Dacă ajungem cu bine cred că la anul o să se bucure și prietenii mei, și rudele mele, și în primul rând eu cu iubita. Mama a cunoscut-o pe Angela. I-a plăcut foarte mult de ea. Angela e într-adevăr o fată cu cei 7 ani de acasă. Chiar dacă e tinerică e un pic „de modă veche”, ceea ce nu strică. E o fată și drăguță și gospodină, mai nou. Am găsit noi un regim ca ea să reușească să ne hrănească. Ea lucrează dis de dimineață, până seara târziu și foarte greu îi vine să stea și la bucătărie. Dar am găsit o soluție: eu pregătesc toate produsele înainte de a ajunge ea și atunci îi dau o mână de ajutor și lucrurile se grăbesc. I-am promis că o să învăț și eu să gătesc”, a declarat Corneliu Botgros la emisiunea „neREDactat”, difuzată în Republica Moldova.

Corneliu Botgros, divorț după o căsnicie de 17 ani

Corneliu Botgros s-a despărțit de prima sa soție, interpreta Adriana Ochișanu, în urmă cu aproape zece ani. Din mariajul lor de 17 ani a rezultat un băiat, care acum are vârsta de 21 de ani. Divorțul a fost introdus de cântăreață, care a motivat că nu se mai simțea iubită și nu se mai înțelegea deloc cu partenerul său.

Și tătăl lui Cornelui, dirijorul Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros, a fost la un pas de divorț, după ce a fost implicat într-un triunghi amoros. Amanta sa, interpreta Anișoara Dabija, l-a făcut tată la vârsta de 65 de ani. În cele din urmă, Nicolae Botgros a decis să rămână alături de soția sa, dar și-a recunoscut fetița, despre care a spus că este un dar de la Dumnezeu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...