Netflix a luat o decizie care va schimba fața platformei. De când intră în vigoare noua taxă

Nicu Stan 18.03.2022, 21:33
Netflix a luat o decizie care va schimba fața platformei. De când intră în vigoare noua taxă

Netflix a luat o decizie care va schimba fața platformei. De când intră în vigoare noua taxă. Compania vrea să taxeze suplimentar clienții care și-au partajat userul și parola de Netflix cu prietenii sau rudele din alte case. Care sunt noile prețuri, vedeți în aricolul de mai jos.

Netflix, vești proaste pentru abonați. Prima dată se întâmplă în America de Sud

Netflix le-a pus gând rău celor care folosesc același cont de abonat în  locuințe diferite. Altfel spus, celor care le-au oferit userul și parola rudelor, prietenilor pentru a putea urmări filmele și serialele rețelei fără să plătească un abonament suplimentar.

Conform unui comunicat de presă al Netflix, rețeaua vrea să taxeze această practică. Pentru moment, ideea este în faza de test și se va aplica în trei situate din America de Sud.

Totul se va întâmpla în următoarele două luni

„În ultimul an, am lucrat la modalități de a le permite membrilor care împart în afara gospodăriei lor să facă acest lucru ușor și în siguranță, plătind în același timp puțin mai mult. Și în următoarele câteva săptămâni, vom lansa și vom testa două funcții noi pentru membrii noștri din Chile, Costa Rica și Peru”, anunță compania Netflix.

Astfel, abonații de top Standard și Premium vor putea adăuga subconturi pentru până la două persoane cu care nu locuiesc, fiecare dintre ei cu propriul profil, recomandări personalizate, autentificare și parolă, la un preț de circa 3 dolari americani, ceea ce înseamnă 13,5 lei.

Lockwood & Co, nou serial la Netflix

Pe de altă parte, Netflix a anunțat distribuția pentru serialul supranatural cu vânători de fantome Lockwood & Co.

Ruby Stokes, în rolul lui Bridgerton, este protagonistul serialului, alături de nou-veniții Cameron Chapman și Ali Hadji-Heshmati. Din distribuția Lockwood & Co mai fac parte și Ivanno Jeremiah, în rolul  Humans, Luke Treadaway (Ordeal by Innocence) și Morven Christie (The Bay).

Care este subiectul Lockwood & Co

„În Londra, unde cei mai talentați vânători de fantome se aventurează la ceas de seară în confruntări primejdioase cu spirite nimicitoare, o agenție rezistă prin propriile puteri între multele corporații conduse de adulți. Necondiționați de rațiuni comerciale sau adulți care să-i supravegheze, doi adolescenți conduc un mic start-up.

Lor li se alătură o tânără cu puteri supranaturale incredibile. Cei trei renegați, al căror destin este să dezlege un mister ce va schimba cursul istoriei, se reunesc sub numele Lockwood & Co”, informează Netflix pe site-ul propriu.

Primul sezon al serialului cu vânători de fantome Lockwood & Co are o seriale care durează câte 60 de minute fiecare.

Urmăriți Impact.ro și pe