Nepotul lui Muhammad Ali are numai victorii în boxul profesionist. „Îl aduc la viață pe bunicul meu”

Sorin Barbu 02.05.2022, 16:36
Nepotul lui Muhammad Ali are numai victorii în boxul profesionist. „Îl aduc la viață pe bunicul meu”

Nepotul lui Muhammad Ali a surprins specialiștii din lumea boxului. Și-a trimis adversarul la podea și are numai victorii la profesioniști. Nico Ali Walsh a acordat un interviu în care a spus că o să muncească foarte mult pentru că vrea să-i calce pe urme bunicului său, care a fost o adevărată legendă în acest sport.

Nepotul lui Muhammad Ali, neînvins la profesioniști

Nepotul lui Muhammad Ali nu are un CV care să impresioneze. A disputat doar cinci partide în boxul profesionist, dar jurnaliștii subliniază că are numai victorii. Nico Ali Walsh concurează la categoria semimijlocie, iar ultima confruntare a câștigat-o cu mult înainte de gongul final. Meciul a avut loc în Las Vegas, iar pugilistul de 21 de ani și-a trimis adversarul la podea încă din prima repriză, după o combinație rapidă. Alejandro Ibarra nu a mai putut să continue lupta.

„Asta se întâmplă când muncești. Mă pregăteam să lovesc cu dreapta, dar am văzut că mâna lui stângă a coborât, așa că am lovit cu directa. Am profitat de asta”, a declarat pugilistul.

Nico Ali Walsh este fiul lui Rasheda Ali, sora vitreagă a Lailei Ali și este considerat de specialiști un pugilist de mare perspectivă, iar el speră să ajungă rapid în top.

„Mama se emoționează când sunt în ring. Îl vede pe tatăl ei. Îl aduc la viață pe bunicul eu”, a spus Ali Walsh, după meciul din Las Vegas, potrivit Marca.

Muhammad Ali a fost un pugilist celebru. S-a născut în anul 1942, iar părinții l-au numit Cassius Clay Jr. A fost campion olimpic, iar la vârsta de 22 de ani a câștigat titlurile mondiale WBA și WBC. La scurt timp după ce a cucerit centurile a trecut la religia islamică și a renunțat la Cassius, „numele de sclav”, pentru Muhammad Ali.

A fost primul boxer care a câștigat de trei ori la rând titlul mondial. În anul 1984 a fost diagnostic cu Parkinson, iar medicii au ajuns la concluzia că de vină sunt loviturile primite în cap de-a lungul carierei petrecute în ring. A murit în anul 2016 la vârsta de 74 de ani.

SURSA FOTO; Marca

Urmăriți Impact.ro și pe