Nepoata Prinţesei Diana, nuntă fastuoasă. Cu cine s-a căsătorit Lady Kitty Spencer, tânăra care îi seamănă atât de bine mătuşii sale

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 26.07.2021, 23:13

Nepoata Prinţesei Diana a avut sâmbătă o nuntă fastuoasă la un conac din Italia. Lady Kitty Spencer, tânăra care îi seamănă atât de bine mătuşii sale, s-a căsătorit cu un milionar cu 32 de ani mai în vârstă decât ea.

Rochia de mireasă purtată de nepoata Prințesei Diana, specială

Rochia de mireasă pe care a purtat-o nepoata Prințesei Diana, făcută de Dolce & Gabbana, a fost inspirată de stilul victorian, cu dantelă albă. Lady Kitty Spencer a ales și un voal imens, pe care l-a purtat cu părul strâns într-un coc simplu.

”Una dintre inspirații a fost dragostea ei pentru Italia. Kitty iubește țara noastră frumoasă și istoria ei bogată, precum și arta și cultura ei”, a spus Domenico Dolce. ”Pe de altă parte, este și o tânără atașată de originile ei, de Anglia, de originile ei în era victoriană. Și precum toți englezii, are o mare pasiune pentru tot felul de flori”, a adăugat Stefano Gabbana.

Dolce & Gabbana a creat mai multe rochii pentru această ocazie. Printre ele se numără una albastră, fără mâneci, cu trandafiri roz brodați, precum și una albă, din mătase, cu umerii dezgoliți și trenă lungă, cu flori și cristale. Deschideți galeria foto de mai sus!

Nepoata Printesei Diana, nunta fastuoasa. Cu cine s-a casatorit Lady Kitty Spencer, tanara care ii seamana atat de bine matusii sale
Rochii create pentru nunta nepoatei Printesei Diana

Ce a spus nepoata Prințesei Diana despre partenerul ei de viață

Nepoata prinţesei Diana, în vârstă de 30 de ani, a păstrat discreția cu privire la partenerul ei de viață, în vârstă de 62 de ani. Lady Kitty Spencer, care a fost numită ambasadorul global pentru Dolce şi Gabbana la începutul acestui an, a explicat de ce a preferat să procedeze în acest fel.

”Pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume şi o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuţie. Problema e că te deschizi în faţa altor persoane care au tot felul de păreri şi pur şi simplu nu este relevant pentru viaţa nimănui, decât pentru a mea şi a familiei mele. Aştept cu nerăbdare o viaţă cu adevărat fericită: o căsnicie frumoasă şi copii fericiţi. Sunt  liniştită, pentru că lucrurile se desfăşoară aşa cum ar trebui”, a spus ea.

Cum a arătat petrecerea de nuntă a nepoatei Prințesei Diana

Lady Kitty Spencer este fiica fratelui prinţesei Diana, Earl Charles Spencer, în vârstă de 57 de ani. Ea și milionarul Michael Lewis s-au căsătorit în faţa prietenilor şi a familiei la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati.

Invitații lor au cinat și au dansat, după care au ieșit pe terenul conacului italian ce oferă vedere către Roma și au urmărit un foc de artificii. Printre cei prezenți s-au numărat surorile miresei, gemenele Eliza şi Amelia, Mark Vandell, cântăreaţa Pixie Lott şi iubitul ei, modelul Oliver Cheshire, precum și soţia actorului Idris Elba, Sabrina, vicontesa Emma Weymouth şi, soţul ei, Ceawlin Thynn.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...