EXCLUSIV

Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars, ar fi vrut să fie cununată de Piedone. De ce vestitul primar al sectorului 5 nu a fost ofițer de stare civilă, deși a ajuns la eveniment. EXCLUSIV

Carmen Andrei 16.08.2021, 15:35

Nasrin Ameri, prezentatoarea emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, a strălucit, ieri, la cununia civilă, în superba rochiță mini, care i-a pus în evidență trupul sexy. Reporterii impact.ro au aflat detalii de la petrecerea desfășurată la un centru de evenimente din Tâncăbești, sat din comuna Snagov, județul Ilfov, unde au danțuit și s-au îndulcit cu o felie din imensul tort de ciocolatată cei 60 de invitați, printre care s-au numărat nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel, dar și Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 din Capitală.

De ce nu a cununat-o Piedone pe Nasrin Ameri

Nasrin Ameri (30 de ani) s-a căsătorit civil, ieri, cu Florin, după șapte ani de relație. Pentru fericitul eveniment, Nasrin a ales o rochiță albă, mini, iar mirele a purtat un costum elegant, realizat de un designer care locuiește în Italia. Mirii s-au asortat în ținute cu celebrii lor nași, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, și ei fiind aranjați la patru ace. Nasrin a avut mari emoții.

”Am emoții, nu am avut până de dimineață. Acum am realizat că nu trebuie să mă duc la emisiune, că nu am întâlnire cu prietenele, că nu plec în vacanță, ci că mă mărit. Nu-mi vine să cred, sunt șocată. Încă nu realizez, dar acum e doar cununia, la nuntă, la anul, o să fie mulți, mai mulți prieteni”, a spus Nasrin Ameri, ieri, la Antena Stars, înainte de cununie.

De ce nu a cununat-o Piedone pe Nasrin Ameri
De ce nu a cununat-o Piedone pe Nasrin Ameri

Piedone a fost la chef, dar nu a putut să o cunune civil pe Nasrin

Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii de la cununia civilă, desfășurată ieri sub cerul liber: ”Cei doi soți ar fi vrut să fie cununați de Piedone, care le este și prieten de suflet, dar acesta n-a putut fi ofițer de stare civilă, pentru că evenimentul a avut loc în afara Bucureștiului, iar el nu are voie decât în sectorul 5, unde este primar, legea nu permite. Dar a venit la petrecere, a fost alături de Nasrin și de soțul ei, în această zi emoționantă”, ne-au spus apropiații lui Nasrin.

Petrecerea s-a încheiat după miezul nopții: ”Au fost la petrecere în jur de 60 de persoane, prieteni și rude, cei prezenți s-au ospătat cu fripturi la grătar, dar și cu delicatese, pentru invitații cu pretenții. Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 1.00, pentru că încă nu s-au ridicat restricțiile din pandemie”.

Cei doi soți vor petrecere ”luna de miere” în Portugalia

Tortul, cu etaj, de 8 kilograme, cu ciocolată albă și neagră belgiană, garnisit cu fructe de pădure, a fost tăiat de nași și de cei doi soți, pe ritmuri muzicale. Cei doi soți au primit în dar icoane, pahare și cești, pentru casă nouă”. Cununia religioasă va avea loc în 2022: ”Nasrin și Florin se vor cununa religios anul viitor, vor un chef cu sute de invitați, au foarte mulți apropiați pe care acum nu i-au putut chema, din cauza restricțiilor. Vor o petrecere mare!”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse, pentru impact.ro

Nasrin și Florin au ales să petreacă vacanța în Portugalia: ”Inițial, au vrut să plece în Portugalia, apoi au ales Italia, unde au câțiva prieteni, apoi s-au întors la prima destinație, au luat decizia în funcție de restricțiile din pandemie. Au schimbat azi din nou biletele, pentru Portugalia. Peste tot în lume se închid devreme magazinele și localurile, dar ei vor mai mult să se plimbe, așa că asta nu este o problemă”, ne-au mai spus apropiații lui Nasrin, vedeta Antena Stars.