EXCLUSIV

Narcisa Suciu şi-a văzut visul cu ochii: a lansat și cartea tatălui ei. Vânzări de excepţie: două volume, peste 23.000 de exemplare. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 25.01.2023, 19:38
Narcisa Suciu şi-a văzut visul cu ochii: a lansat și cartea tatălui ei. Vânzări de excepţie: două volume, peste 23.000 de exemplare. EXCLUSIV

Narcisa Suciu îmbină utilul cu plăcutul! Ea va lansa chiar în preajma zilei sale de naştere, la Bucureşti, cea de a doua sa carte, „Tată, povesteşte-mi despre tine!”. Îndrăgita solistă va împlini vineri, 48 de ani, motiv de a sărbători de două ori, alături de prietenii dragi sufletului ei. Cartea e apărută, ca şi cea dintâi, „Mamă, povesteşte-mi despre tine!”, la Editura Bookzone.

Nu are pretenţia de a fi scriitoare

Ea spune că se simte împlinită că a scris această carte, chiar dacă nu are pretenţia de a fi o scriitoare profesionistă. „Nu mă consider o scriitoare, fiindcă ceea ce am scris eu nu este literatură. Nici pomeneală! Aşa că-mi cunosc limitele şi nu pot avea pretenţii peste măsura aşteptărilor. Dar mă bucur pentru că-mi văd munca împlinită şi-mi doream să fac asta”, a declarat Narcisa Suciu pentru IMPACT.RO.

Şi pentru a dubla bucuria pe care o resimte în aceste zile, Narcisa Suciu susţine că lansarea cărţii va fi însoţită şi de un micro-recital, lucru fără precedent. „Am decis să marchez evenimentul şi prin interpretarea a trei melodii, aşa că le promit tuturor clipe mai mult decât plăcute, petrecute în compania cuvintelor şi a cântecelor”, adaugă aceeaşi Narcisa Suciu pentru IMPACT.RO.

Narcisa Suciu si-a vazut visul cu ochii a lansat dupa cartea mamei si pe cea a tatei
Narcisa Suciu si-a vazut visul cu ochii a lansat dupa cartea mamei si pe cea a tatei

A avut o relaţie specială cu tatăl ei

În ceea ce o priveşte, îndrăgita solistă nu a făcut niciodată un secret din faptul că a avut o relaţie specială cu tatăl ei. Mai ales în condiţiile în care şi-a pierdut mama de timpuriu.

„Tata a fost mereu, poate şi prin natura lucrurilor, apropiat de mine. Îmi amintesc că ori de câte ori cădeam la pat bolnavă, el era cel care mă îngrijea. Îmi făcea compot şi-mi citea tot felul de lucruri. Bine, nici nu putea fi altfel, fiindcă eram singura sa fată”, face ea haz de necaz, reamintind că au fost patru fraţi la părinţi, Narcisa fiind unica fiică şi al treilea născut din familie.

Cărţile sale despre părinţi se vând în tiraje impresionante

Pe de altă parte, vedeta născută în Baia Mare speră ca şi această carte să se bucure de succesul celei dintâi: „Pot spera că şi această carte, dedicată relaţiei unui fiu sau fiice cu tatăl ei, să aibă acelaşi ecou ca şi cea dedicată mamelor. Din câte ştiu primul tiraj al cărţii a fost deja epuizat, fiindcă editura l-a scos la vânzare încă de la jumătatea lunii decembrie, pe online. Şi decizia s-a dovedit a fi una inspirată”.

Potrivit Narcisei Suciu, cartea dedicată mamei s-a vândut în peste 20.000 de exemplare, în timp ce primul tiraj vândut al cărţii care îi are pe taţi ca personaje principale a ajuns deja la 3.000 de exemplare.

Ideea lansării acestor cărţi i-a venit Narcisei Suciu în urmă cu câţiva ani, atunci când fiica sa, care trăieşte în Finlanda, ţara sa de adopţie, a dorit să afle cât mai multe lucruri despre bunica sa maternă, pe care nu a cunoscut-o. Ea spune că în condiţiile în care nu mai putea primi răspunsuri din partea mamei sale, pe diverse teme de viaţă, a încercat să suplinească totul cu ajutorul amintirilor personale şi al propriei experienţe de viaţă. „De acum fiica mea va şti tot ce vrea să ştie despre ea, despre mine, despre noi două. Iar copiii ei când vor deschide cartea aceasta vor afla şi ei întreaga poveste”, a conchis aceeaşi Narcisa Suciu.

Urmăriți Impact.ro și pe