Mesajul dur al lui Cătălin Scărlătescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. De ce nu au cum să înțeleagă motivele alegerii câștigătoarei Chefi la cuțite (Exclusiv)

Ana Anitoiu, Iulia Statie 21.06.2021, 18:06

Cătălin Scărlătescu le-a transmis un mesaj dur contestatarilor Narcisei Birjaru. Juratul a explicat într-un interviu acordat redacției Playtech-Impact de ce nu pot înțelege aceștia motivele pentru care tânăra a fost aleasă câștigătoare la Chefi la cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru contestatarii Narcisei Birjaru

De când a câștigat Chefi la cuțite și premiul în valoare de 30.000 de euro, Narcisa Birjaru a devenit ținta multor comentarii negative. Unele persoane nu sunt de acord cu faptul că ea a fost declarată învingătoare în competiția culinară. Însă, juratul Cătălin Scărlătescu, din echipa căruia ea a făcut parte, a explicat motivele pentru care tânăra în vârstă de 24 de ani a meritat acest succes.

”Să ştiţi că eu consider că nu am avut parte de un sezon dificil. Copiii aceia au avut de muncit, noi, juriul, doar de apreciat şi de gustat. Celor care contestă notele sau mai ştiu eu ce alte lucruri, le spun că e foarte greu să-i faci să înţeleagă pe cei de acasă, care stau în faţa ecranelor şi care oricât ar încerca să lingă sticla televizoarelor, nu vor avea niciodată parte de gustul preparatelor din fiecare farfurie. Ca atare, noi am fost cei chemaţi să evaluăm, iar notele noastre au fost date strict pe merit. Nimic altceva. Copiii aceia au gătit din toate poziţiile, iar juraţii le-au apreciat mereu munca!”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru redacția Playtech-Impact.

Mesajul dur al lui Catalin Scarlatescu pentru contestatarii Narcisei Birjaru. De ce nu au cum sa inteleaga motivele alegerii castigatoarei Chefi la cutite (Exclusiv)
Chef Catalin Scarlatescu

Cătălin Scărlătescu, decizie ce o privește pe Narcisa Birjaru

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a spus că intenționează să colaboreze cu Narcisa Birjaru, precum și cu alți foști concurenți de la ”Chefi la cuțite”, la un restaurant pe care îl va deschide. Marea inaugurare ar urma să aibă loc în această toamnă.

”De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cu ce problemă se confruntă Cătălin Scărlătescu

Până la toamnă, însă, Cătălin Scărlătescu trebuie să rezolve o problemă cu care se confruntă. Juratul de la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de Antena 1, încă nu are un nume pentru restaurantul său. Alegerea este dificilă.

”Am trei variante de nume în minte şi nu m-am hotărât încă asupra vreunuia. Nu ştiu dacă denumirea va include sau nu numele meu. Îmi închipui că oamenii vor afla repede care e cartea de vizită a patronului şi cred că asta va avea un cuvânt de spus. Dar, până la jumătatea lui octombrie, când va avea loc inaugurarea, mai am timp să mă decid.”, a adăugat Cătălin Scărlătescu

Ce tip de relație au Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu: ”Nu e loc de invidie!”

Totodată, Cătălin Scărlătescu a spus că între el și cei doi colegi ai săi, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, nu există invidie, deși fiecare vrea să își vadă concurenții învingători în emisiunea culinară ”Chefi la cuțite”. Vezi AICI ce va face Narcisa Birjaru cu premiul de 30.000 de euro!

”Între noi nu e loc de invidie. Aia îşi face loc doar între oamenii slabi, ceea ce nu e cazul nostru. Pe de altă parte, recunosc că există un capitol în care aş putea spune că-l invidiez puţin pe Sorin. Iar acela este pescuitul. Aşa că vara asta m-am hotărât să recuperez. Dacă anul trecut mi-am cumpărat primul ac de pescuit din viaţa mea, vara asta o să tot arunc băţul în apă. Vă promit!”, a explicat Cătălin Scărlătescu, precizând că cel mai bine se simte la malul mării, având în vedere că s-a născut în Constanța.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...