Plecare fulgerătoare din TVR. Un prezentator celebru și-a anunțat demisia, motivul din spatele deciziei

Beatrice Dumitru 13.03.2023, 09:54
Plecare fulgerătoare din TVR. Un prezentator celebru și-a anunțat demisia, motivul din spatele deciziei

Demisia momentului la TVR. După scandalul biletelor de la Campionatul Mondial din Qatar și concedierea unui comentator în urma unui conflict cu o fostă colegă, TVR este din nou în centrul atenției. Un prezentator important, considerat una dintre vedetele postului public, a decis să-și dea demisia. Motivul pentru care prezentatorul părăsește TVR.

Demisie în TVR

În ianuarie a izbucnit un mare scandal în TVR, după ce șeful delegației la Mondialul din Qatar a cumpărat peste 700 de bilete în numele postului public, fără a fi mandatat în acest sens, și le-a vândut mai departe. Acesta și-a dsat demisia, dar TVR i-a făcut plângere penală. În luna martie, comentatorul Marian Olaianus a fost concediat din cauza unui conflict cu o fostă colegă, fiind acuzat de fapte de violență fizică și verbală.

După acest scandaluri, TVR a pierdut un prezentator important. Radu Andrei Tudor, supranumit și The NewsMan, părăsește pupitrul de știri, după ce ani de zile a prezentat Telejurnalul de seară. Acesta și-a dat demisia din TVR, vineri, pentru că ar urma să se pregătească de o nouă provocare. Cel care a făcut anunțul a fost jurnalistul Dorin Chioțea, fostul șef al Departamentului Sport al postului public.

Plecare fulgerătoare din TVR. Un prezentator celebru și-a anunțat demisia, motivul din spatele deciziei
Radu Andrei Tudor a demisionat de la TVR. Sursa foto: Facebook

Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare. „The NewsMan” – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!”, a scris Dorin Chioțea pe Facebook.

Prezentatorul ar pleca la un alt post tv

Radu Andrei Tudor, considerat una dintre vedetele postului TVR, ar urma să semneze cu un alt post de televiziune cunoscut din România.

Jurnalistul este din Piatra Neamț și a terminat cursurile Facultății de Jurnalism. În anul 2002, el și-a făcut debutat în televiziune, iar prima oară a fost reporter, iar mai apoi prezentator pentru Naţional TV şi N24.

În 2011, Radu Andrei Tudor a ajuns în echipa redacțională a TVR, unde se ocupa de prezentarea știrilor regionale. Tot în acea perioadă, a devenit gazda a Jurnalului matinal de la TVR 1 şi TVR INFO. Din 2019 și până în prezent, Radu Andrei Tudor a prezentat Telejurnalul de seară la TVR 1, de la ora 20.00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...