VIDEO EXCLUSIV

Mugur Mihăescu e pregătit pentru rolul vieții de bunic: „Normal că-mi doresc, asta este evoluția”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 04.10.2022, 23:02

Mugur Mihăescu alias Garcea a scris istorie în televiziune cu proiectul “Vacanța mare”. De ceva vreme, actorul a devenit antreprenor și își împarte viața între afaceri și familie, așteptând totodată proiecte care să îi pună în valoare calitățile actoricești. In interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Mugur Mihăescu ne-a povestit despre relația cu fiica lui stabilită la Londra, dar și despre faptul că îi surâde ideea ca Ivona să îl facă bunic. Nici viața de patron nu e ușoară, actorul ne-a mărturisit că a fost nevoit să recurgă la anumite măsuri din cauza pandemiei. “În ultima perioadă m-am dedicat antreprenoriatului și apărării acestui antreprenoriat”, a precizat el.

Care ar fi cea mai tare amintire de pe platourile de filmare?

Nu știu, au fost atât de multe, când am căzut de pe scenă o dată la o filmare în interior. Trebuia să fiu pe o scenă și m-a luat atât de mult valul, încât m-am bușit de m-am făcut mărgele.

Mugur Mihăescu este pregătit pentru rolul de bunic? Îți dorești ca Ivona să-și mărească familia?

Viața ne pregătește pe fiecare, las viața să mă pregătească, normal că-mi doresc, asta este evoluția, asta este ceea ce am crezut, am crezut în familia tradițională, în mersul ăsta înainte, în legacy-ul pe care poți să îl dai copiilor tăi și mă bucur de fiecare clipă petrecută în familie.

Citește și Mugur Mihăescu a descoperit cum putem scăpa de criza din țară. E la îndemâna guvernanților, dar n-o folosesc!

Cât de des vă vedeți? Ea locuiește la Londra.

Ne vedem foarte des, a fost acum 3 săptămâni în țară, peste 2 săptămâni mergem noi, de Crăciun e în țară, de Revelion e în țară, de ziua ei este în țară, pe urmă mergem noi și tot așa.

Viața din punct de vedere profesional cum arată pentru tine în prezent?

Ce îmi oferă, dacă sunt surprize și proiecte care îmi plac, le îmbrățișez, în rest mă țin de business. În ultima perioadă m-am dedicat antreprenoriatului și apărării acestui antreprenoriat, asta e viața personală.

Pandemia a afectat multe afaceri. Cum te-ai redresat? Cu ce afaceri ai mai rămas?

Nu este vorba doar despre mine, este o industrie care împreună cu alte industrii afectate, ne-a afectat pe toți. Este vorba și despre tine și despre omul de aici, dacă nu mai ai ce mânca, nu te mai duci nici la film, nu îți mai arde de nimic.

Despre asta este vorba, mă gândesc la mine, normal mă gândesc și la mine, în același timp mă gândesc și la tine, cine nu înțelege că trebuie să ne gândim unii la alții, înseamnă că nu a înțeles nimic.

Mugur Mihaiescu 1
Mugur Mihaiescu 1

Ai rămas cu restaurantul din Centrul Vechi? Te gândești să mai investești și în alte domenii?

Deocamdată mă gândesc să vedem ce naiba facem dacă nu se vor închide iar alte business-uri, pentru că la facturile care vin la ora actuală este teribil de greu să îți mai ții business-urile.

Chiriile sunt ca în partea ailaltă, utilitățile sunt ca în partea ailaltă, mai sunt și controalele care nu sunt ca în partea ailaltă. În schimb nivelul de trai și adaosurile comerciale sunt ca pentru salariile românilor și de asta nu reușești nici să dai salarii mai mari la oameni, e greu. Și acum dacă lumea nu ia atitudine față de ce li se întâmplă, iarna asta nu o văd bine și nu știu, parcă am așa un ghimpe în inimă.

Ai fost nevoit să renunți la anumiți angajați ca să păstrezi afacerea?

Am fost nevoit să renunț la oameni, ăsta este mersul, nu poți să faci business fără oameni și când te înconjori de niște oameni care cred în tine și pe care îi ai de ani de zile și deodată le spui: “Bă, băieți, uite, vine lacătul și s-a pus pe ușă!” parcă ți se năruia așa o clădire, pe care ai încercat să o înalți, să o înalți și vine unul cu barosul, nu te întreabă nici de mamă, nici de tată și îți dă cu clădirea în cap.

Citește și Cum a rămas Mugur Mihăiescu repetent de 3 ori. Afaceristul a povestit tot: „mi-am băgat picioarele”!

Urmăriți Impact.ro și pe