Mugur Mihăescu a descoperit cum putem scăpa de criza din țară. E la îndemâna guvernanților, dar n-o folosesc

Dumitrică Roxana 08.08.2022, 19:01
Mugur Mihăescu a descoperit cum putem scăpa de criza din țară. E la îndemâna guvernanților, dar n-o folosesc

Mugur mihăiescu a transmis un mesaj dur pentru guvernanţi. În mesajul lui Mugur Mihăescu , acesta a dat soluția pentru combaterea inflației.

Ce a transmis actorul

Actorul susține că nu a studiat economia, ci face parte dintre aceia care dau „de papa” la oameni, aceia care plătesc salarii, taxe, şi impozite, scrie playtech.ro

„Bă, Virgile, credeam că dacă este vacanţă, e concedii, mă laşi în pace şi pe mine, te lăsam şi eu în pace pe tine, dar tu, nu: Batman, Batman. Mă sfătuieşti tu pe mine să îmi închid eu becul în casa mea.Păi, iete, mă, Virgile, îl închisei. Îl închisei să fac economie, că are 12 waţi. Dar pe partea ailaltă, tot voi ne sfătuiţi să ne luăm maşini electrice care are 14 kilowaţi.” a scris actorul.

,,Păi, bă, Virgile, nu ştiu cu cine ai făcut tu aritmetica, la mine kilo înseamnă… nu-mi iese la economie kilo. Aşa că, bă, Virgile, şi cu Marcele, şi cu Ciuculică, dacă vrei să învăţăm despre aritmetică, hai să învăţăm aşa.

Un milion două sute de mii de bugetari. Înţelegi? Dă afară 500.000 din ei, ăia pe care îi ţineţi acolo numai să vă voteze. Ăia de prin administraţii, de prin regii, rude, neamuri, deh, că pe merit nu aţi angajat nici pe dracu, că ăia nu vă votează.

Mugur Mihaiescu

Daţi-i afară pe ăia şi revenim la artimetică. Ori o mie de euro salar pe cap de vită furajată ori 12 luni egal şase miliarde de euro la buget. Economie. Adică reducere de deficit bugetar”, a fost mesajul transmis de Mugur Mihăescu.

„Ca să scapi de inflaţie”

Mugur Mihăescu își continuă demonstrația și dă soluția pentru ieșirea din inflație: „Înţelegi, Marcele? Nu măreşti taxele şi impozitele şi pui presiune pe fraierii ăştia care muncesc. Scapi de ăia care te votează. Poţi să faci treaba asta?

Păi nu poţi, Marcele, că sună telefoanele. Aoleu, o dă afară pe nepoata, pe cumnata. Nu se face aşa ceva în criză, că ne zisă Ciuculică. Păi, bă, Ciuculică, exact asta se face în criză.

Dar îţi spun eu ce să faci ca să ieşi din inflaţie. Aşa se face. Se diminuează, cum se zice la şcuală la voi, se diminuează cheltuiala bugetară”, a conchis Mugur Mihăescu.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe