Motivul surprinzător pentru care Mircea Badea şi Carmen Brumă nu s-au căsătorit până acum. Prezentatoarea a fost deja cerută de soţie

Stan Filon 03.02.2022, 12:34

S-a aflat de ce nu s-au căsătorit până acum Carmen Brumă și Mircea Badea. Cele două vedete sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au și un copil în vârstă de 7 ani, însă tot nu vor să se căsătorească. Carmen Brumă a vorbit recent despre nuntă și despre motivele pentru care s-ar putea să nu o vedem niciodată îmbrăcată în mireasă la propria sa nuntă, deoarece a purtat rochia albă, însă doar pentru reclame.

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea nu s-au căsătorit

Au trecut 20 de ani de când Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Despre nunta lor se vorbește cam tot de atâta timp, însă chiar și familiile celor doi au renunțat, probabil, la dorința de a-i vedea căsătoriți cu acte-n regulă.

Unul dintre motivele pentru care nu s-au căsătorit este acesta: actele. Carmen Brumă a spus că și-așa are mereu de făcut acte, așa că nu îi mai trebuie alte acte, cele de căsătorie, în care oricum nu crede. A recunoscut că a fost cerută în căsătorie în urmă cu mulți ani de Mircea Badea, însă l-a refuzat. Vedeta mai are însă un motiv destul de șocant pentru care nu se mărită, despre care a ales să vorbească.

Motivul pentru care Carmen Bruma si Mircea Badea nu s-au casatorit
Motivul pentru care Carmen Bruma si Mircea Badea nu s-au casatorit

„După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă”

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, declara Carmen Brumă.

Carmen Brumă a spus că nu este o femeie posesivă și îi place să îi lase spațiu partenerului de viață. Spune că acesta estesecretul unei relații de lungă durată. În plus, nu știe nicio parolă de-a soțului său.

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb ‘Bună, unde ești?’. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai declarat Carmen Brumă.

De partea cealaltă, Mircea Badea a demonstrat că nici el nu prea crede în căsătorie. Vedeta de televiziune a reacționat aproape violent, după ce într-un ziar s-a scris că prezentatorul de televiziune ar urma să se căsătorească cu Carmen Brumă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...