Motivul pentru care Tudor Chirilă a vrut să plece din trupa Vama. Cum i-a caracterizat pe colegii lui

Badea Violeta 04.11.2021, 17:07
Motivul pentru care Tudor Chirilă a vrut să plece din trupa Vama. Cum i-a caracterizat pe colegii lui

Tudor Chirilă a fost solistul trupei „Vama Veche”. În anul 2006, formația s-a destrămat la 10 ani de la înființarea sa. Un an mai târziu, cântărețul fondează „Vama” și scoate primul single, numit „Bed for love”. Invitat în cadrul unui podcast, Tudor Chirilă recunoaște că a fost la un pas de a părăsi și această formație. Iată motivul pentru care era să ia această decizie.

De ce a vrut Tudor Chirilă să plece din trupa „Vama”

Tudor Chirilă a fost invitat în podcastul „Aproximativ discuții”, al lui Gojira. Cei doi au vorbit despre educație, politică, televiziune și multe alte subiecte. La un moment dat, Gojira l-a întrebat pe Tudor Chirilă care este cel mai mare compromis pe care l-a facut, iar artistul a răspuns fără să stea pe gânduri: formația „Vama”. Mai mult, solistul a dezvăluit că a fost la un pas să părăsească trupa.

„Dacă mă întrebi de compromis, cel mai mare compromis îl fac în Vama, unde personalitățile sunt atât de diferite, și au fost mai multe momente în care am vrut să rup cu trupa și să merg singur, pentru că mi s-a părut că singur e mai simplu, dar întotdeauna au prevalat rațiunea și valorile bune care curg din profesionalismul colegilor mei. (…)

Prefer un clash, de tipul celui din Vama Veche, în care eu și cu Liviu eram personalitățile contondente și cumva între noi se construia mai tot timpul conflictul, decât să fim cinci oameni în direcții diferite, pe care eu să trebuiască să…mi-am asumat rolul ăsta să-i adun.”, a spus Tudor Chirilă.

Tudor Chirila a vrut sa paraseasca trupa Vama
Tudor Chirila a vrut sa paraseasca trupa Vama

Tudor Chirilă, despre destrămarea trupei „Vama Veche”

În cadrul aceluiași interviu, Tudor Chirilă a dezvăluit și motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. Solistul a dat vina pe lipsa de maturitate din partea lui, cât și a celorlalți membri ai formației.

„Eu n-aveam atunci maturitatea pe care o am acum, să păstrez, să fac parte dintr-o trupă, și probabil că nici colegii mei de atunci n-aveau maturitatea și înțelepciunea colegilor mei de acum. Pe de altă parte, Vama Veche a fost un moment profesional cu care e posibil să nu mă mai întâlnesc vreodată. Adică sigur n-o să mă mai întâlnesc.”, a mai spus Tudor Chirilă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...