Motivul pentru care Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Mihai Mitoșeru a avut grijă de ea

Ioana Bucur 07.04.2022, 17:26
Motivul pentru care Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Mihai Mitoșeru a avut grijă de ea

Îndrăgita vedetă de televiziune a trecut prin momente dificile. Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Cu lacrimi în ochi, vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre episodul îngrijorător pe care l-a trăit acum câteva zile. Cel care i-a fost alături, pas cu pas, a fost nimeni altul decât noul ei coleg de emisiune, Mihai Mitoșeru. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea „Teo Show” de la Kanal D.

Teo Trandafir, de urgență la spital

Zilele trecute, Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital, vedeta simțindu-se foarte rău. Cu lacrimi în ochi, prezentatoarea a vorbit despre gestul incredibil făcut de Mihai Mitoșeru, care i-a fost alături în momentele dificile.

El și-a însoțit colega și, în primul rând, prietena, la unitatea medicală, așteptând pe hol până i-au fost făcute toate investigațiile necesare și medicii i-au spus că totul este bine.

„M-am dus la spital. Bineînţeles că n-am scăpat de Mihai. I-am dat telefon dinăuntru. I-am spus că mai aveam mult de aşteptat, că investigaţiile durează. Vă daţi seama ce bucurie aveam că m-a aşteptat acolo. Când am ieşit era faţa lui zâmbitoare. N-am să uit niciodată”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

În timp ce Teo Trandafir povestea emoționată gestul incredibil, Mihai Mitoșeru a spus că nu a făcut nimic ieșit din comun și că asta înseamnă, de fapt, o prietenie ce se întinde pe aproape două decenii.

Motivul pentru care Teo Trandafir a ajuns de urgență la spital. Mihai Mitoșeru a avut grijă de ea
Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, colegi la „Teo Show”

„Mă cunosc cu Teo Trandafir de aproape 20 de ani”

După mutarea lui Bursucu la matinalul de la Kanal D, cel care i-a luat locul a fost Mitoșeru. Într-un interviu oferit în exclusivitate reacției Ego – Impact.ro, noul co-prezentator „Teo Show” a mărturisit că a învățat multe lucruri de la Teo Trandafir, pe care o consideră o adevărată profesionistă în televiziune. În momentul în care a primit oferta de la reprezentanții Kanal D, a acceptat „ușor și cu bucurie”.

„Mă cunosc cu Teo Trandafir de aproape 20 de ani și am vrut să lucrăm de mai multă vreme împreună. Ea a fost într-un fel profesoara mea, pentru că atunci când am intrat eu în televiziune, ea era deja acolo, avea experiență. Am furat meserie de la ea.

Întotdeauna mi-a plăcut Teo Trandafir din toate punctele de vedere, dar în primul rând ca om, este un prieten adevărat care este oricând acolo când ai nevoie. Profesional cred că este de departe cea mai bună femeie din televiziune.

Noi am mai colaborat de-a lungul timpului, am fost des invitat la „Teo Show”, i-am fost ocazional și partener când Bursucu nu a putut fi prezent în platou, așa că pentru mine a fost o bucurie să accept această provocare”, a spus Mihai Mitoșeru pentru ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...