Motivul pentru care sicriul lui Cornel Galeș a fost închis cu cheia. Detalii cutremurătoare

Cornel Galeș se va reuni azi pentru ultima dată cu apropiații săi. Fostul impresar va fi condus pe ultimul drum.

Cornel Galeș și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier produs în Spania. Bărbatul se mai afla în mașină cu alte două persoane și nu purta centura de siguranță. Vestea că văduvul Ilenei Ciuculete a murit a fost dată de nașa lui de cununie, Doina Belu, iar ulterior a fost confirmată de Viviana, cea care i-a fost alături după ce fosta lui soție a murit, în anul 2017.

Pregătirile pentru înmormântarea lui Cornel Galeș nu au fost deloc simple, în contextul în care trupul neînsuflețit al acestuia a trebuit să fie repatriat. De această procedură s-a ocupat Viviana, fosta parteneră de viață a lui Cornel Galeș.

Pregătirile pentru înmormântarea lui Cornel Galeș nu au fost deloc simple, în contextul în care trupul neînsuflețit al acestuia a trebuit să fie repatriat. De această procedură s-a ocupat Viviana, fosta parteneră de viață a lui Cornel Galeș. Viviana a dat piept cu numeroase greutăți, întrucât s-a lovit de refuzul autorităților de a elibera certificatul de deces, pe motiv că aceasta nu era rudă de sânge cu răposatul. Dar blocajele birocratice nu au împiedicat-o pe Viviana să meargă mai departe cu procedurile, transmite ciao.ro.

Sicriul lui Cornel Galeș, încuiat cu cheie

În urma tragicului accident rutier în care și-a pierdut viața Cornel Galeș, trupul său neînsuflețit a necesitat o reconstrucție parțială a corpului de către medicii specialiști. Trupul său a fost adus în țară într-un sicriu, care a fost închis cu o cheie, tocmai din motivul că acesta nu mai era într-o stare în care ar fi putut să fie lăsat descoperit. Chiar Viviana a fost cea care a decis acest lucru și tot ea a spus că sicriul se va putea dechide astăzi, însă doar la cererea apropiaților lui Galeș.
Astăzi, prietenii și familia se pregătesc să-l conducă pe Cornel Galeș pe ultimul drum.

Viviana Mântoiu, îndurerată la căpătâiul lui Cornel Galeș. Foto: click.ro

Viviana Mântoiu, îndurerată la căpătâiul lui Cornel Galeș. Foto: click.ro

În momentele acestea sicriul cu trupul neînsuflețit al văduvului Ilenei Ciuculete se află la Parohia Costească Chitila, iar câțiva apropiați au venit să își ia adio, deși, ieri, la parastas nu a venit decât fiica lui Galeș și finul acestuia, potrivit click.ro. Viviana Mântoiu a stat aseară vreme de două ore cu Claudia, fiica fostului impresar.
Cornel Galeș este condus astăzi pe ultimul drum și va fi înmormântat alături de fosta sa soție și mare iubire, Ileana Ciuculete, cea care era poreclită „Zânica”. De alftel, aceasta a și fost ultima dorință a răposatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI