EXCLUSIV

Motivul pentru care Sanda Ladoși evită operațiile estetice și la 53 de ani: „Trebuie să știi să-ți porți anii pe care-i ai. Când oi fi prea ciudată, mă retrag”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 18.01.2023, 15:33

Sanda Ladoși a împlinit chiar la începutul acestei luni 53 de ani, iar până la această vârstă, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Impact.ro, artista nu a apelat la nicio intervenție estetică. Nici nu ar face-o, ne spune ea, dat fiind faptul că injecțiile cu botox sau cu acid hialuronic paralizează musculatura. Sanda a adăugat că în momentul în care va constata că „arată ciudat”, preferă să se retragă din lumina reflectoarelor.

„Nu am nicio operație estetică. Nu le judec pe cele care-și fac”

La 53 de ani, împliniți recent, Sanda Ladoși nu-și trădează deloc vârsta. Artista ne-a mărturisit că a evitat cabinetele estetice și că preferă o îmbătrânire naturală, decât să apeleze la injecții cu botox sau acid hialuronic, pe care nu le consideră sănătoase.

Mai mult, ea nu a folosit vreun tratament special pentru ten. Aceasta a adăugat că în momentul în care va constata că „arată ciudat”, preferă să se retragă:

„Să ne gândim că botoxul paralizează musculatura, nu știu dacă e ok. Mai bine o iau natural, iar când oi fi prea ciudată, mă retrag. Nimic nu e forever. Trebuie să și admit că și timpul trece iar îmbătrânirea face și ea parte din frumusețea vieții. Trebuie să știi cum să primești și asta.

Trebuie să știi să-ți porți anii pe care-i ai. Încă mă mai ajută natura, mă iubește ecranul. Fața o tratez cu o mare indiferență. E genetic, nu-i vreun merit al meu, așa m-a făcut mama. Nu am nicio operație estetică. Nu le judec pe cele care-și fac, fiecare pentru sufletul ei o face, dacă așa se simte bine. Fiecare alege pentru el ce crede că e mai bine”.

Sanda Ladoși
Sanda Ladoși

„Mănânc orice, și slănină, și untură”

Artista are în același timp și o siluetă de invidiat fără a ține vreo dietă anume. Din contră, mănâncă orice, chiar și slănină și untură, dar are grijă ca produsele lactate și carnea să fie procurate doar din gospodăriile de la țară, unde animalele sunt hrănite natural:

„Mănânc orice, și slănină, și untură, nici măcar sport nu mai fac cum făceam cândva. Miercurea și vinerea țin posturi, se mai curăță din organism.

Dar sunt genul de părinte care chiar mi-am luat carnea, laptele, făina și ouăle de la țară, pentru ca copiii mei să crească cu hrană cât se poate de sănătoasă. Pâinea mi-o fac în casă, încă de când erau ei mici. La fel, fac pizza, prăjituri sub diverse forme. Fac cu mare drag și asta e mare lucru”, a adăugat aceasta.

Revenire în forță pe scenă, cu piese de dragoste

După mai bine de un an și jumătate, timp în care nu a mai avut dispoziția să cânte, după decesul bunului său prieten, Bogdan Stanoevici, Sanda Ladoși a revenit în forță pe scenă.

Citește și: De ce și-ar fi dorit Sanda Ladoși să emigreze în Africa de Sud. „Energia a fost specială” (Exclusiv)

A avut o vară plină de concerte, a cântat și la Sala Palatului și, recent, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești, iar apoi la Teatrul Național București. Mai mult, artista are și o piesă nouă, căreia urmează să-i facă și videoclip:

Am o piesă nouă, deja înregistrată. Urmează să-i fac un videoclip. Și ce pot cânta eu mai bine decât dragostea? Dacă nu ne ancorăm în frumos înseamnă că o să o luăm razna. N-ar fi rău să urmărim mai puțin exclusiv comercialul. Pe mine nu mă interesează banii”, a adăugat artista, pentru Impact.ro.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe