EXCLUSIV

Sanda Ladoși, despre piesa pe care nu o va mai interpreta niciodată: „Am cântat-o cu Gyuri Pascu, a murit. Apoi cu Bogdan, a murit și el” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 06.10.2022, 21:06

După o pauză puțin mai lungă, cauzată de decesul neașteptat al bunului său prieten, actorul Bogdan Stanoevici, Sanda Ladoși a revenit pe scenă. Artista a mărturisit însă, în exclusivitte pentru impact.ro, că nu va mai cânta niciodată piesa „Noaptea-mi bate-n geam”, pentru că ambii artiști cu care a făcut duet, mai întâi Gyuri Pascu, apoi Bogdan Stanoevici au murit.

Sanda Ladoși, despre piesa care „a adus” moartea

Sanda Ladoși a alcătuit o echipă managerială foarte bună alături de Bogdan Stanoevici la Circul de Stat. Cei doi nu au fost doar colegi, ci și prieteni foarte buni. La începutul anului 2021, vestea decesului actorului într-un spital din capitală, unde ar fi fost internat din cauza infectării cu virusul SARS Cov 2, a căzut ca un trăznet pentru artistă. De atunci, o bună perioadă, aceasta a refuzat să mai cânte pentru că, potrivit propriilor ale mărturisiri, nu avea starea necesară să mai facă asta.

De ceva timp însă, Sanda s-a întors la marea sa dragoste, muzica. Artista și-a reluat seria spectacolelor, urmează să scoată și o piesă nouă și potrivit propriilor sale mărturisiri, făcute în exclusivitate pentru impact.ro, nu va mai cânta niciodată „Noaptea-mi bate-n geam”, pentru că ambii artiști cu care a făcut duet, mai întâi Gyuri Pascu, apoi Bogdan Stanoevici au murit.

„Am tot avut spectacole, m-am întors pe scenă. Am fost într-o pauză. Am depășit cumva situația, acum cu Dumnezeu, înainte. Omul trece prin diverse. Orice șut în fund e un pas înainte.

Straniu eveniment, oricum, ca tot ce s-a întâmplat în ultimi doi ani. Tot ce e important în viață, pentru fiecare, se păstrează în suflet, iar ce e important și frumos rămâne, ce nu, se autoexclude. A plecat un om în puterea vâratei, care avea multe de spus și de făcut.

M-am gândit cu tristețe la piesa „Noaptea-mi bate în geam”, foarte frumoasă de altfel, pe care o cântam cu Bogdan, care ne-a ieșit foarte bine. Se potriveau foarte bine timbrele noastre vocale. Acest duet a fost însă sortit…Nu-l mai cânt cu nimeni. Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”, ne-a mărturisit artista.

„La ce trăiesc acum, normal că destinația mea a fost alta”

Altfel, Sanda Ladoși consideră că nimic nu e întâmplător, iar atunci când ceva e destinat să se întâmple, se va întâmpla. Artista urma să profeseze ca învățătoare, avea deja locul de muncă asigurat, doar că în acea vară, înainte să înceapă școala, a luat premiul întâi la Festivalul de la Mamaia, moment în care a realizat că destinul îi hărăzise altceva.

„Toți ne punem niște întrebări. M-a preocupat ideea, viața e mai mult decât ceea ce se vede, important e să ai ochi să vezi și urechi să auzi. Pentru fiecare se deschide ușa care trebuie în momentul în care e pregătit. Degeaba vrei să se întâmple lucruri, dacă nu înțelegi.

Am avut locul de muncă asigurat, ca și învățătoare, iar în anul acela am câștigat premiul întâi la Mamaia. La ce trăiesc acum, normal că destinația mea a fost alta. Eu întotdeauna am mers pe ideea că indiferent ce se întâmplă în viața noastră, dacă-ți e destinat un lucru să-l faci, universul așa îți aduce în cale oamenii și evenimentele, încât să-ți continui traseul pe care-l ai de făcut. Important e să fii atent la semne”, a completat aceasta.

Sanda Ladoși, despre piesa pe care nu o va mai interpreta niciodată

„Copiii mei sunt antrenați să facă față schimbărilor”

Cât despre faptul că cei doi copii ai săi merg din nou la școală, după o perioadă de home schooling, artista ne-a spus că singura problemă pe care aceștisa o au în prezent e trezitul de dimineață:

„Copii merg acum fizic la Școala franceză, au fost pe home schooling. Am mers până aici, trebuie să meargă până la capăt în sistemul acesta, nu vreau să merg cu ei la psihologi. Singura poblemă e trezitul de dimineață, dar copiii mei sunt antrenați să facă față schimbărilor, că asta-i viața. Așa i-am învățat de mici. Sunt convinsă că nu-i simplu, de la programul pe care l-au avut.

Dar și ei și-au dorit să fie lângă colegi, lângă prieteni. Pentru ei e important, mai ales că fi-miu acum e adolescent, fi-mea preadolescentă. E o perioadă în care au nevoie să-și formeze o identitate într-o comunitate. Dacă te forțează împrejurarea, te adaptezi la ce e, până la urmă”.

„Sunt certată cu medicina clasică, pe anumite aspecte”

Altfel, Sanda Ladoși nu ne-a ascuns faptul că este adepta tratamentelor naturiste, pe care le-a aplicat încă de când copiii săi erau foarte mici.

„Sunt certată cu medicina clasică, pe anumite aspecte. Am semne multe de întrebare. Nu prea am avut nevoie, dar folosesc medicamente naturiste și am căutat în măsura posibilităților ca ei să mânânce cât mai sănătos se mai poate pe planeta asta”, ne-a mai spus artista.

Urmăriți Impact.ro și pe