Motivul pentru care Ruby nu-și va putea aniversa ziua de naștere. Ce cadou a primit în avans EXCLUSIV

Alexandru Catalan 25.01.2022, 22:42
Motivul pentru care Ruby nu-și va putea aniversa ziua de naștere. Ce cadou a primit în avans EXCLUSIV

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, își va marca ziua de naștere cel mai probabil pe platourile de filmare, acolo unde pregătește de zor o nouă surpriză fanilor ei. Artista este una dintre cele mai cunoscute și mai bine apreciate soliste din România ultimilor ani. Ușor, ușor, ea a devenit însă și una dintre răsfățatele televiziunii de la noi, adunându-și fani numeroși și după aventurile trăite la „Asia Expres”, ediția din 2019, alături de iubitul ei, Robert, sau în cele mai recente producții ale emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la nea Marin”, ambele de la Antena 1.

De ce nu-și poate aniversa Ruby ziua de naștere

Începutul noului an pare să îi aducă vedetei noastre noi provocări. Tot în lumea televiziunii, fiindcă Ruby are o nouă ofertă, tot de la Antena 1, din informațiile noastre. O provocare pe care a acceptat-o cu inima deschisă și care a venit chiar în preajma zilei sale de naștere, ce va fi marcată vineri, 28 ianuarie. Cum proiectul a acaparat-o deja cu totul, Ruby va fi mai mult ca sigur pe paltoul de filmare si de ziua ei! Dar asta pare să nu o deranjeze prea tare, fiindcă Ruby nu face parte din categoria celor care pun preț foarte mare pe zilele de naștere sau cele onomastice.

„Ruby e deja total absorbită de noul proiect. Așa că, nouă, prietenilor ei apropiați, ne va fi foarte greu să-i mai distragem atenția. Dacă în anii trecuți încercam să mai organizăm ceva de ziua ei, anul acesta nu cred că vom avea această șansă. Nici Robert, iubitul ei, nu e sigur de nimic pentru ziua de vineri, atunci când Ruby a noastră va împlini 33 de ani!”, a declarat pentru impact.ro una dintre amicele cuplului.

De ce nu-si poate aniversa Ruby ziua de nastere
De ce nu-si poate aniversa Ruby ziua de nastere

Planuri date peste cap

Prietenii lui Ruby spun că încercaseră să se pregătească cât mai bine pentru aniversarea zilei de naștere a vedetei, dar că mai nou totul s-a blocat, în absența sărbătoritei.

„Am încercat să punem ceva la punct cu Robert, să-i facem o surpriză plăcută de ziua ei, dar mă temem că tot planul nostru s-a năruit, fiindcă Ruby va fi cel mai probabil mai toată ziua pe platoul de filmare!”, a adăugat aceeași sursă.

Anul trecut, Robert a reușit să-și surprindă iubita cu un tort uriaș, deasupra căruia fusese adăugată o figurină ce o reprezenta chiar pe vedetă.

„Cel mai frumos tort din viața mea, nu vreau să-l mănânc niciodată. Vă mulțumesc din tot sufletul. Oficial, sunt o dulceață de ciocolată, de marțipan, bronzată. Cât de în detaliu e tot, colierul cu , cerceii, tatuajele, sânii… parcă sunt în realitate”, s-a arătat Ruby mai mult decât fermecată de cadoul primit.

Ce cadouri preferă

Pe de altă parte, Ruby nu e nici genul care să le „sugereze” prietenilor săi cei mai buni cam ce cadouri ar dori pentru fiecare aniversare în parte. Dimpotrivă, cei din anturajul ei nu reușesc să-i smulgă nici măcar vreo aluzie pe tema asta, fiind nevoiți să-și forțeze imaginația pentru a reuși un cadou pe cinste.

Mai mult, Ruby îi dezarmează total atunci când le spune că dacă vor să-i ofere ceva cu totul aparte, s-o facă fără a cheltui sume importante, avertizându-i că deseori un cadou din suflet își poate atinge mai bine ținta decât o bijuterie prețioasă sau o mașină de lux.

Cum s-a adaptat băiatul Flaviei Mihășan la grădiniță
Urmăriți Impact.ro și pe