Motivul pentru care Mirabela Dauer refuză să mai poarte bijuterii. Evenimentul care a marcat-o pe artistă

Stan Filon 25.10.2022, 10:49
Motivul pentru care Mirabela Dauer refuză să mai poarte bijuterii. Evenimentul care a marcat-o pe artistă

S-a aflat motivul pentru care Mirabela Dauer refuză să mai poarte bijuterii scumpe. Cea care a venit cu explicații a fost chiar cântăreața. Totul are legătură cu un incident foarte neplăcut care a avut loc în urmă cu 7 ani de zile, când vedeta a plecat de-acasă și a lăsat-o pe menajeră să aibă grijă de locuința ei.

Motivul pentru care Mirabela Dauer refuză să mai poarte bijuterii

Mirabelea Dauer este o artistă foarte cunoscută în România. A fost foarte apreciată înainte de 1989, dar românii au iubit-o la fel de mult și după Revoluție, chiar dacă artista nu prea a mai ieșit pe piață cu melodii noi. Șlagărele sale sunt însă ascultate și acum.

Ei bine, vedeta a mărturisit recent că nu mai obișnuiește să cumpere și să poarte bijuterii scumpe. Totul are legătură cu un incident care a întristat-o mult, acum 7 ani de zile. Regretă enorm că a avut încredere în menajera ei, pe care o considera ca făcând parte din familia ei.

Motivul pentru care Mirabela Dauer refuza sa mai poarte bijuterii
Motivul pentru care Mirabela Dauer refuza sa mai poarte bijuterii

Menajera a dezamăgit-o pe Mirabela Dauer

Menajera a profitat de faptul că Mirabela Dauer a plecat din țară și s-a pus pe furat. Se pare că aceasta ar fi furat ceva bijuterii din casa artistei, dar și suma de 2000 de lei pe care aceasta i-o lăsase pentru a plăti câteva facturi. Mai mult decât atât, menajera nu s-a mulțumit cu ce a găsit prin casă, ci a apelat și la cardurile vedetei, de unde a mai scos alți 3.000 de lei.

Într-un interviu recent, cântăreața a rememorat acest incident, și a spus că totul a fost premeditat. Incidentul a mâhnit-o mult pe cântăreață, deoarece o vedea pe menajeră ca pe copilul ei. Cu toate acestea, artista a mers la poliție, unde a spus ce s-a întâmplat.

„A fost prima data în viața mea când am lăsat acasă acel port pentru carduri și am placat la Chișinău. S-a dus și a scos toți banii de pe card. Am anunțat politia, au prins-o, ea și-a cerut scuze, a zis că mi-i da înapoi pe toți. Pe ea mi-a dat-o Stela Popescu căreia și ei i-a furat. La Stela a stat 12 ani, era unguroaica, era sora mea, prietena mea, copilul meu, era totul. Eu nu am crezut că ea o să minta atât de tare atâta timp. Eu mă dădeam de ceasul morții”, a declarat Mirabela Dauer, potrivit kanald.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...