Motivul pentru care Marina Almășan nu a mai vorbit cu Victor Socaciu după despărţire. Artistul îi compusese şi o melodie

Stan Filon 27.12.2021, 17:04
Motivul pentru care Marina Almășan nu a mai vorbit cu Victor Socaciu după despărţire. Artistul îi compusese şi o melodie

Marina Almășan și Victor Socaciu s-au iubit mult, însă au ajuns să se despartă după un mariaj de 16 ani. De atunci, vedeta de televiziune a refuzat pur și simplu să mai vorbească cu fostul soț, chiar dacă aveau împreună un copil. Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că a suferit foarte mult după divorț, deoarece l-a iubit mult pe Victor Socaciu. Acum, cântărețul a plecat dintre noi, la vârsta de 68 de ani, iar fosta sa soție a scris un mesaj emoționant pe Facebook și a amintit și de melodia pe care Victor Socaciu o scrisese pentru ea.

S-a aflat motivul pentru care Marina Almășan nu a mai vorbit cu Victor Socaciu

Marina Almășan și Victor Socaciu au avut un mariaj foarte frumos, dar un divorț teribil. Prezentatoarea de televiziune a suferit mult și a refuzat să-i mai vorbească lui Victor Socaciu, deși aveau un copil împreună. S-a simțit trădată și pur și simplu a vrut să-l pedepsească. De aceea nu a vrut să mai vorbească cu el.

„Eu mărturisesc că nu am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult, eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el”, a adăugat Marina Almășan.

Este alături de fiul ei și îi înțelege durerea

Acum, odată cu trecerea în neființă a lui Victor Socaciu, Marina Alămășan este alături de fiul lor, Victor Socaciu Jr. Îi înțelege durerea și îi este alături în aceste momente foarte dificile pentru el. Se gândește și la familia lui Victor Socaciu.

„Din păcate, mult mai lovită e familia sa actuală și bineînțeles nu pot să nu mă gândesc ce e în sufletul fiului meu care și-a pierdut părintele, până la urmă, dincolo de toată furtuna care a fost în ultimii ani dintre noi. Fiul meu m-a sunat înainte de a fi apărut știrea pe televiziune, m-a luat prin surprindere și mi-a zis că tatăl lui nu mai este, am fost șocată să aud, deși știam de problemele de sănătate ale lui Victor, eram la curent cu ultimele întâmplări nefericite din viața lui din punct de vedere al sănătății, l-am simțit emoționant pe fiul meu și mi-am dat seama ce înseamnă pentru un om să-și piardă o parte din rădăcini”, a declarat Marina Almășan.

Victor Socaciu a murit la vârsta de 68 de ani, pe un pat de spital. Artistul era internat de o lună de zile, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii au spus că artistul s-a vindecat de coronavirus, însă se pare că boala l-a afectat destul de mult pe cântăreț, iar medicii nu l-au mai putut ajuta cu nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe