Motivul pentru care Florin Tănase refuză să meargă în safari. Un fost jucător al FCSB l-a dat de gol

Stan Filon 01.07.2021, 19:50
Motivul pentru care Florin Tănase refuză să meargă în safari. Un fost jucător al FCSB l-a dat de gol

S-a aflat motivul pentru care Florin Tănase refuză să meargă în safari! Jucătorul lui FCSB a fost într-o excursie exotică recent, însă a ratat cele mai frumoase momente. Totul a fost dezvăluit de bunul său prieten, fostul stelist Adi Popa.

Motivul pentru care Florin Tănase refuză să meargă în safari

Florin Tănase și Adi Popa sunt buni prieteni, iar recent au fost împreună într-o vacanță exotică, în insula Zanzibar, Tanzania. Totul a decurs foarte frumos, însă atunci când a venit vorba de safari printre animalele sălbatice care te pot ucide dintr-o singură lovitură, Florin Tănase a spus ”pas”.

Se pare că jucătorul lui FCSB nu vrea să sufere vreo accidentare, mai ales acum, când se tot vorbește despre un eventual transfer prin Arabia Saudită. Cumpărătorii săi însă nu au mai dat niciun semn, după cum a recunoscut chiar Gigi Becali, care fusese de acord să scadă și prețul de vânzare până la 4,5 milioane de euro. Așadar, Florin Tănase a plecat să se relaxeze în Zanzibar, dar nu a vrut să riște nimic.

Motivul pentru care Florin Tanase refuza sa mearga in safari
Motivul pentru care Florin Tanase refuza sa mearga in safari

”Nu a vrut să-şi pună transferul în pericol”

„Cu Tase am mers, da. El n-a mers în safari. I-a fost frică când a auzit că mergem lângă leu, s-a gândit la integritatea lui, nu a vrut să-şi pună transferul în pericol”, a spus Adi Popa la Liga Digisport. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 32 de ani a dezvăluit și momentul care l-a speriat cel mai tare în safari. „Îmi place adrenalina, dar mi-a fost teamă la ghepard, care m-a mârâit, s-a întors la mine. Eram în cuşcă cu el, o cuşcă de vreo 500-1000 de metri pătraţi şi nu era nimeni cu vreun băţ, nu era nimic.

Da, m-a mârâit puţin. Păi ăsta ajunge la 100 km oră, mă prinde. Cu şarpele nu mi-a fost frică, îl aveam în mână, îl controlam. Dacă era ceva, îl aruncam şi fugeam”, a povestit Adi Popa despre experineța trăită în Tanzania.

Adi Popa se pare că are ceva timp liber pentru excursii, mai ales de când este liber de contract. S-a despărțit de Academica Clinceni, însă din ultimele informații reiese că acesta este la un pas distanță să joace din nou în Ghencea, însă pentru Steaua armatei. Fanii au primit cu bucurie vestea că ”Motoretă” s-ar putea alătura echipei din Ghencea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...