EXCLUSIV

Motivul pentru care Elena Merișoreanu a refuzat toate spectacolele de pe litoral. Ce se întâmplă cu îndrăgita cântăreaţă EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 28.06.2022, 21:29
Motivul pentru care Elena Merișoreanu a refuzat toate spectacolele de pe litoral. Ce se întâmplă cu îndrăgita cântăreaţă EXCLUSIV

Elena Merișoreanu nu va cânta în această vară pe litoral. Artista a mărturisit pentru impact.ro că din cauza faptului că nu are voie la soare, a preferat să facă o selecție și să aleagă joburi din alte zone ale țării. Mai mult, aceasta a adăugat că preferă muntele în locul litoralului.

Motivul pentru care Elena Merișoreanu a refuzat toate spectacolele de pe litoral

La cei 73 de ani, îndrăgită interpretă Elena Merișoreanu primește oferte la fel de multe ca-n tinerețe. Artista a devenit însă cât se poate de selectivă și nu mai acceptă să cânte decât în anumite zone și locații. Aceasta a refuzat, de pildă, orice job pe litoral.

„Eu nu mă duc pe litoral. Sunt operată de glandă și nu am voie la mare, la soare. Am concerte multe prin țară și le selectez. De o viață numai alerg. Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari. M-au chemat și de Sfânta Marie să cânt pe litoral la un hotel foarte mare unde au și orchestră și le-am zis că nu. Nu mai îmi place la mare, prefer muntele. Am avut, recent, spectacol la Comarnic, de Ziua Drapelului și a fost extrem de frumos, cu Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Fuego. Lumea e dornică să ne asculte. După atâția ani, lumea mă iubește și mă primește atât de frumos. Sâmbătă am cântat la un eveniment al unei familii extrem de bogate. Am primit mai mult decât la două nunți”, ne-a spus aceasta.

Motivul pentru care Elena Merisoreanu a refuzat toate spectacolele de pe litoral
Motivul pentru care Elena Merisoreanu a refuzat toate spectacolele de pe litoral

„Am probleme, trebuie să mă operez”

Artista ne-a mai dezvăluit că nu a reușit să se opereze încă, deși are mari dureri la un picior. O va face însă, ne spune aceasta, la finalul verii.

„Eu am probleme, trebuie să mă operez, nu am făcut-o încă tot din cauza evenimentelor. Dar trebuie să o fac, de ce să mă chinui. Operația nu e grea, dar recuperarea da și durează cel puțin trei luni. Nu trebuie să pui piciorul jos, ci să umbli cu un cadru. Avem medici foarte buni în România. La ortopedie, la Foișor, e ca-n stațiune. Acolo mă duc. Acum patru ani, m-a dus fi-mea la San Diego, la un institut mare, ortopedic. A venit un doctor la mine, care era român. Și mi-a zis că nu există ortopezi mai buni ca la noi. Și atunci am decis să mă operez în țară. La piciorul la care am suferit intervenția chirurgicală, nu mai am nimic. Pot să și zbor”, a adăugat Elena Merișoreanu. Artista speră ca până la intervenția chirugicală să poată termina și CD ul la care lucrează.

Concediu doar în România

Cântăreața de muzică populară nu ne-a ascuns nici faptul că n-ar pleca nicăieri în altă parte în concediu, peste hotare, pentru că avem o țară foarte frumoasă:

„Avem o țară atât de frumoasă. Am văzut planeta în lung și-n lat, dar nu aș mai pleca nicăieri. Am avut la Bușteni cazare la o vilă de unde se vedeau munții, era totul așa frumos. Și fetelor mele le-am zis de ce mai pleacă din țară. Dar ce-i drept, avem prețuri foarte scumpe față de afară”.

Urmăriți Impact.ro și pe