Motivul pentru care Denise Rifai nu se bucură de Crăciun. Mesajul trist al prezentatoarei tv

Badea Violeta 25.12.2021, 19:32
Motivul pentru care Denise Rifai nu se bucură de Crăciun. Mesajul trist al prezentatoarei tv

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Vedeta de la Kanal D a avut parte de un an fabulos pe plan profesional. Emisiunea pe care o realizează, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, pregătită cu multă muncă, a obținut premiu după premiu în 2021. Recent, Denise Rifai a mărturisit cum va petrece aceste sărbători. Iată de ce nu se bucură de Crăciun!

Cum arată Crăciunul pentru Denise Rifai

Denise Rifai a avut parte de un an minunat!  Emisiunea pe care o prezintă, „40 de întrebări”, s-a bucurat de un succes uriaș la public, făcând din vedeta de la Kanal D una dintre cei mai îndrăgite moderatoare TV din țara noastră.

Însă nimic nu se obține fără muncă, așa că Denise Rifai a dedicat mult timp acestui proiect. Recent, vedeta de la Kanal D a oferit un interviu în care a dezvăluit că acesta este doar cel de-al doilea an în care a avut liber de Crăciun.

„În televiziune întotdeauna avem fie Crăciun, fie Revelion, fie Paște, fie 1 Mai. Cei de acasă trebuie să știe, de când sunt la Kanal D, practic este al doilea an în care am avut liber de Crăciun și am liber și de Revelion, nu mi s-a mai întâmplat, mă acomodez cu chestiunea asta.

Noi lucrăm la foc continuu! Ultima emisie este în «buza» Crăciunului, aproape în Ajun este ultima zi în care înregistrăm, așa că nu am planuri mari de Crăciun…”, a declarat Denise Rifai, citată de cancan.ro.

Denise Rifai, refuzată de un personaj celebru în România. ”Eu nu pot să mint”
Denise Rifai

„Este foarte dureros subiectul ăsta”

Denise Rifai și-a amintit de perioada în care își petrecea Crăciunul la bunica sa care, din păcate, nu mai este în viață. Prezentatoarea TV a recunoscut că acesta este un subiect extrem de sensibil pentru ea. Cu toate astea, moderatoarea nu va uita niciodată acele vremuri, ci își va aminti cu plăcere de ele.

„În toată această perioadă premergătoare Crăciunului ascult în mașină doar colinde. (…) Când spun Crăciun mă gândesc la cozonacul pe care îl făcea bunica mea, ce astăzi nu mai este printre noi și este foarte dureros subiectul ăsta, chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, iar cea mai frumoasă amintire a mea este legată de Moș Crăciun…”, a spus vedeta pentru aceeași sursă.

De asemenea, Denise Rifai și-a amintit și cum a aflat că nu există Moș Crăciun. Prezentatoarea TV a dezvăluit că unul dintre colegi i-a spus acest lucru și a fost foarte supărată în ziua aceea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...