Denise Rifai, refuzată de un personaj celebru în România. ”Eu nu pot să mint”

Andra Daoud 29.11.2021, 09:30

Un personaj celebru și controversat din România a povestit recent că a primit o invitație la emisiunea lui Denise Rifai, dar a fost nevoit să o refuze. El a spus că nu și-ar fi permis să apară la televizor și să mintă, așa că a preferat să zică ”pas” emisiunii cu 40 de întrebări.

Cine este bărbatul care a refuzat-o pe Denise Rifai

Denise Rifai este renumită pentru întrebările incomode pe care le pune invitaților săi. De-a lungul timpului, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” pe care o moderează la Kanal D, au fost invitate tot felul de personalități din România. În timp ce unele au acceptat fără să stea pe gânduri invitația de a răspunde sincer la întrebări, altele au refuzat politicos, din diverse motive.

Din cea de-a doua categorie face parte și Nuțu Cămătaru, pe care Denise Rifai și-ar fi dorit să îl aibă invitat în emisiune. Acesta a refuzat pe motiv că ar fi trebuit să fie sincer și nu și-ar putea permite să spună tot adevărul despre viața lui la televizor.

Interlopul și-a lansat recent pe piață biografia, iar în cadrul conferinței de presă a făcut câteva dezvăluiri interesante. El a vorbit despre oameni și întâmplări care i-au marcat existența și a povestit, printre altele, că a primit o invitație din partea lui Denise Rifai, dar a trebuit să refuze.

Denise Rifai, refuzată de un personaj celebru în România. ”Eu nu pot să mint”
Denise Rifai, refuzată de un personaj celebru în România. ”Eu nu pot să mint”

”Nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint”

Nuțu Cămătaru a declarat, la conferința de presă pe care a organizat-o pentru lansarea biografiei sale, că anumite personalități care au apărut în emisiunea lui Denise Rifai nu au fost 100% sincere în răspunsurile pe care le-au dat și că el nu ar putea să mintă la televizor.

Am fost și eu invitat la Denise Rifai, la ”40 de întrebări”, am refuzat să mă duc pentru că nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint. Eu spun lucrurilor pe nume și îmi asum tot ce spun, d-aia sunt și unicat în viață, nu mă dau înapoi de la nimic.

V-am spus, dacă m-aș mai naște de zece ori, tot așa aș trăi. Și să mă duc să mint cu nonșalanță în față… nu pot. Și au fost unele persoane pe acolo, au mințit și a trebuit să spun eu adevărul prin cartea asta pe aici, a declarat Nuțu Cămătaru, în cadrul conferinței de presă.

Timp de cinci ani, Codin Maticiuc a stat pe lângă Nuțu Cămătaru, la petreceri, chiar și la închisoare uneori, la procese etc. I-a cunoscut familia, prietenii, dar și dușmanii, a intrat în lumea lui, pentru a putea să-i redacteze biografia. Cartea ”Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri” a apărut pe piață recent.

Urmăriți Impact.ro și pe