Motivul pentru care Denise Rifai mai poartă inelul de la Dan Bittman. „Foarte tare atitudinea”

Anca Manolica 30.11.2022, 15:26
Motivul pentru care Denise Rifai mai poartă inelul de la Dan Bittman. „Foarte tare atitudinea”

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În celebra sa emisiune de la Kanal D, unde are invitați din toate domeniile de activitate și cărora le pune cele mai stânjenitoare întrebări, în urmă cu doi ani, a venit și Dan Bittman. Iar unul dintre subiectele discutate a fost legat de melodia „Ți-am dat un inel”. Atunci, vedeta a primit cadou un inel de la celebrul artist, bijuterie pe care o poartă destul de des.

Denise Rifai, despre inelul primit de la Dan Bittman

Gazda emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai este o prezență feminină extrem de apreciată în showbiz-ul autohton. Aceasta este recunoscută pentru întrebările provocatoare pe care le pune invitaților ei, dar iată că, din când în când este și ea surprinsă la rândul ei de interlocutori.

Nu doar cu răspunsuri neașteptate, ci și cu mici gesturi pe care aceștia le fac. Și, cu siguranță, unul dintre momentele memorabile ale emisiunii pe care aceasta o moderează la Kanal D a fost acela în care Dan Bittman i-a oferit un inel. Gestul făcut de îndrăgitul artist a stârnit atunci o mulțime de controverse.

Denise Rifai a primit un inel de la Dan Bittman
Denise Rifai a primit un inel de la Dan Bittman

Îl poartă și în ziua de astăzi

Liderul trupei Holograf a făcut un gest neașteptat atunci când a fost invitat în emisiune. Întrebat, la un moment dat, câte inele a oferit la viața sa femeilor, făcând referire la celebrul hit „Ți-am dat un inel”, el a avut un răspuns total neobișnuit. În acel moment, artistul a scos un inel pe care i l-a oferit prezentatoarei.

Aceasta a recunoscut că gestul a flatat-o și că încă poartă bijuteria uneori. De altfel, în urmă cu ceva timp, ea a mărturisit că îi plac foarte mult cadourile, amintind aici și despre inelul primit în acel moment.

„M-a surprins gestul, care a fost unul spontan. Îl apreciez pe Dan Bittman. E un tip natural şi original, iar gestul lui m-a onorat.

Foarte faină atitudinea şi iată că, deşi această ediţie a fost difuzată acum mult timp, energia ei încă este prezentă în viaţa noastră, încă se vorbeşte despre acest gest al lui Dan Bittman cu inelul lui. Vorbind acum despre inelul mare care este inima lui, hahaha, ar putea fi el bărbatul acela, dacă eu aş fi Stăpâna Inelelor! (râde).”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru VIVA!

Citește și: Ce face Denise Rifai înainte de emisiune. Ritualul care îi aduce mereu noroc

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...