Motivul pentru care Bianca Drăgușanu trebuie să își schimbe dantura. Vedeta își cumpără și casă în Dubai

Mihnea Tălău, Andrei Dumitrescu 13.01.2023, 08:14
Motivul pentru care Bianca Drăgușanu trebuie să își schimbe dantura. Vedeta își cumpără și casă în Dubai

Bianca Drăgușanu începe anul în forță. Pentru 2023 ea și-a propus mai multe schimbări în viață. Unele radicale. Ea va bifa prima deplasare în afara țării, din acest an. Și nu oriunde, ci chiar în Dubai, pentru o importantă achiziție.

Cu apartament în Dubai și dantură nouă

Blondina vrea să-și vândă apartamentul care va fi gata în luna martie, pentru a-și cumpăra casă, în Dubai, cu un milion de euro. Bianca spune că nu va mai investi niciun leu în România.

„Apartamentul va fi gata în martie, de ziua mea…Plec zilele astea să-l văd. Oricum îmi arată pe aplicații în ce stadiu e, iar eu le comunic ce nu-mi place și ce mi-aș mai dori la el. L-am luat când era doar un desen, de aceea am plătit o sumă mai mică decât valorează acum pe piață, și anume 600.000 de euro. Apartamentul e de 80 de metri pătrați, într-un complex de lux, SAFA se numește, și vreau să-l vând cu 500.000 euro, ca să-mi iau casă cu un milion de euro tot în Dubai. În România nu mai investesc un leu”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cât costă o vacanță în Dubai în 2022
Dubai

La sfârșitul lunii, vedeta va merge la Timișoara, pentru a-și schimba dantura, pentru a treia oară, fiind nevoită să facă acest lucru din cauza unei probleme de sănătate.

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”, a adăugat aceasta.

Bianca recunoaște că pentru a ține sub control diabetul pe care-l are nu consumă deloc dulciuri, iar cafeaua o bea fără zahăr.

„Consum pâine mai scumpă, fără gluten, dar fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate”, a afirmat Drăgușanu.

Material, Bianca stă foarte bine

Cu toate că Bianca Drăgușanu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, cel puțin pe plan financiar stă foarte bine. Ea a mărturisit că lunar câștigă aproximativ 30.000 de euro și că toate contractele sale vechi s-au reînnoit, pe lângă faptul că au mai apărut și altele noi.

„Continuă atât contractul cu casa de pariuri, cât și cel cu clubul de videochat și toate celelalte mai vechi. Am, de asemenea, și altele noi, iar anul l-am început în forță, cu multe comenzi la atelierul pe care-l am”, a adăugat Bianca.

Edit Foto: Iozan Carmen

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...