Motivul pentru care Bianca Drăgușanu a renunțat la vacanța în Dubai. Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei (Exclusiv)

Stan Filon 21.04.2022, 23:50

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă mai grea, în acest moment. După ce s-a despărțit cu scandal de Gabi Bădălău, spera să se relaxeze într-o vacanță în Dubai, alături de mama și de fiica sa, însă nici acest lucru nu se va mai întâmpla acum, după cum a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro. Mondena regretă că nu își poate duce familia în Dubai pentru prima dată, însă a fost nevoită să anuleze toată vacanța.

S-a aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu a renunțat la vacanța în Dubai

Bianca Drăgușanu a avut parte de agitație maximă, în ultima săptămână. După scandalul monstru pe care l-a făcut joia trecută, când a intrat cu o bâtă și l-a bătut efectiv pe Gabi Bădălău, dar și pe invitații lui la o petrecere privată, alături de mai multe domnișoare, iată că acum planurile sale au fost date din nou peste cap. Blondina își dorea mult să plece de Paște din țară, în Dubai, alături de mama și de fiica ei. Ar fi fost pentru prima dată când micuța și bunica ei ar fi văzut Dubai-ul, însă acest lucru nu se va mai întâmpla. Mondena a fost nevoită să anuleze vacanța, după ce fiica sa s-a îmbolnăvit. Micuța Sofia, în vârstă de 6 ani, se pare că a răcit.

„Nu știam ce să-i mai fac. M-am aplecat asupra ei și m-am rugat să se facă ea bine și să-mi transmită mie starea ei”, a mărturisit aceasta pentru Playtech.ro. 

S-a aflat motivul pentru care Bianca Dragusanu a renuntat la vacanta in Dubai
S-a aflat motivul pentru care Bianca Dragusanu a renuntat la vacanta in Dubai

„Nu am fost la medic”

Astăzi, copila s-a simțit mai bine, însă mama ei a luat și ea virusul gripal, așa că a trecut prin toate stările prin care a trecut Sofia, inclusiv cu frisoane și temperatură ridicată.

„Am mare putere energetică. Sofia e ok acum, eu am dureri mari în gât, abia vorbesc și am făcut și febră. Nu am fost la medic, pentru că de fiecare dată știu cum să mă tratez. Acum sunt pe antibiotice. Astfel că, a trebuit să renunț la vacanța din Dubai. Vom petrece Paștele în familie, nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Dar vom merge în Dubai săptămâna viitoare”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Mondena a provocat recent un scandal monstru, după ce s-a dus neivitată la o petrecere pe care iubitul său o dădea. Printre invitații de seamă s-a numărat și Florin Salam, dar și mai mulți prieteni. Voia bună se pare că ar fi fost asigurată de mai multe domnișoare. Zvonurile au ajuns însă la urechile Biancăi Drăgușanu, care s-a dus și ea imediat la petrecere, însă nu cu mâna goală, ci cu un făcăleț.

Blondina a intrat în apartament și și-a agresat iubitul, dar și pe ceilalți invitați. Se pare că nici Florin Salam nu a scăpat de mânia Biancăi Drăgușanu, dar nici ceilalți prieteni ai lui Gabi Bădălău. Acum, Bianca Drăgușanu nici nu vrea să mai audă de Gabi Bădălău și nici să vorbească despre el. Dacă aveau programate câteva ore împreună de Paște, iată că planurile s-au schimbat, iar Bianca Drăgușanu va petrece Paștele alături de mama și de fiica sa, pe când Gabi Bădălău a plecat deja în Grecia, alături de cei doi fii ai săi și de mama lui.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...