EXCLUSIV

Motivul pentru care Andreea Berecleanu va lipsi de pe micul ecran. „Sunt câteva variante”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 05.07.2022, 20:29
Motivul pentru care Andreea Berecleanu va lipsi de pe micul ecran. „Sunt câteva variante”. EXCLUSIV

Andreea Berecleanu, una dintre prezentatoarele TV cu cel mai impresionant CV, după cei aproape nouă ani petrecuți la PRO, urmați de alți aproape 17 la Antena 1, și o carieră continuată la Prima TV, unde prezintă Jurnalul de Știri, reușește în ciuda activității sale intense, să-și facă mereu timp și pentru familie. Vedeta a fost recent, la Paris, împreună cu soțul și cei doi copii ai săi, Eva și Petru, și se pregătește pentru o vacanță ceva mai lungă , urmând a lipsi de pe micul ecran două săptămâni și jumătate, după cum a declarat pentru impact.ro.

Mini-vacanță în patru, la Paris

Andreea Berecleanu, vedeta de la Prima TV, este nu doar una dintre cel mai cunoscute preentatoare de știri, cu o expeiență vastă în domeniu, ci și o mamă model. Aceasta a avut tot timpul o legătură apropiată cu cei doi copii ai săi, Eva (22 de ani) și Petru (17 ani) și, în ciuda faptului că aceștia acum sunt mari și pe cont propriu, ei își doresc în continuare să petreacă timp în familie.

Vedeta a fost recent, la Paris, cu soțul, cunoscutul medic estetician Constantin Stan, și cei doi copii și, ne spune aceasta, a fost o mini-vacanță cu totul specială, tocmai pentru că au reușit să meargă împreună, în această formulă. Mai mult, Petru, fiul acesteia, și-a manifestat dorința ca și în acest an să meargă în vacanță împreună cu familia.

„Am fost trei zile cu copiii, la un simplu city –break la Paris, care a fost însă unul deosebit tocmai pentru ca am fost toți patru. Eva s-a întors pentru scurt timp de la Londra (n.r. acolo unde este studentă), iar Petru, deși are 17 ani e foarte frumos că își dorește să vină și acum cu noi. Am fost plecați împreună și anul trecut, într-o vacanță culturală”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru impact.ro.

Motivul pentru care Andreea Berecleanu va lipsi de pe micul ecran
Andreea Berecleanu, impreuna cu cei doi copii ai sai, in vacanta la Paris

„Am trăit întotdeauna ca un om obișnuit”

Andreea Berecleanu ne-a mai spus și că urmează să plece într-o vacanță mai lungă, cu soțul său, într-o locație pe care încă nu au stabilit-o.

„Sunt câteva variante, dar nu definitive. Suntem oameni absolut obișnuiți, am trăit întotdeauna ca un om obișnuit. Voi avea un concediu destul de lung, de două saptămâni și jumătate, binemeritat, în jurul datei de 20 iulie”.

Vedeta de la Prima TV ne-a vorbit, totodată, și despre turul de forță făcut, recent, atunci când a trebuit să fie prezentă la două evenimente externe, dar și să prezinte jurnalul, în cursul săptămânii.

„Am avut o săptămână cu două plecări, și cu întârzierea avionului, dar cu toate acestea, am ajuns în timp util să prezint jurnalul. La începutul săptămânii, am fost invitată la deschiderea unui magazin, cu oficialități ale Madridului, apoi m-am întors să prezint jurnalul, după care am plecat la Bruxelles. A fost destul de solicitant, dar în același timp și foarte plăcut”, ne-a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe