Motivul pentru care Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost la un pas de divorț. „Am avut un hop în 2020”

Beatrice Dumitru 09.02.2023, 22:28
Motivul pentru care Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost la un pas de divorț. „Am avut un hop în 2020”

Adina Alberts a făcut dezvăluiri despre viața alături de omul de afaceri Viorel Cataramă, cu care este căsătorită de aproape zece ani. Aceasta a vorbit despre un moment greu cu care s-a confruntat anul trecut, dar și despre problemele apărute în mariaj, mai ales că a fost la un pas de divorț.

De ce au vrut să divorțeze Adina Alberts și Viorel Cataramă

Adian Alberts este unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din România, dar se bucură și de o viață personală liniștită alături de soțul său, Viorel Cataramă, despre care a spus că a susținut-o în toate demersurile. Cei doi au împreună o fetiță, Briana, în vârstă de șapte ani.

Mariajul celor doi nu a fost lipsit de momente grele, mai ales în perioada pandemiei de Covid, iar Adina Alberts a dezvăluit că au fost la un pas de divorț din cauza ideilor diferite despre virusul care a blocat lumea timp de aproape doi ani.

Motivul pentru care Adina Alberts și Viorel Cataramă au fost la un pas de divorț. „Am avut un hop în 2020”
Adina Alberts este medic estetician. Sursa foto; Facebook / Adina Alberts

Noi am avut un hop în 2020 din cauza faptului că eram divergenți în idei. Soțul meu știa și simțea manipularea, eu nu voiam să cred că avem de-a face cu o conspirație. Până la urmă am ajuns la aceeași concluzie și am realizat ce om curajos am lângă mine. M-am hrănit și eu cu curajul lui, dar și cu susținerea și suportul zecilor de mii de oameni cu care am interacționat în acei doi ani, cărora le mulțumesc”, a mărturisit Adina Alberts pentru Unica.

Adina Alberts, despre cel mai greu moment de anul trecut

Adina Alberts a vorbit și despre cum rezolvă momentele tensionate din cuplu atunci când apar discuții între soți și cine cedează primul. Ea a spus că într-o relație, răbdarea și toleranța sunt foarte importante, dar și iubirea și respectul reciproc.

Cedăm pe rând, dar nu ne prea caracterizează discuțiile în contradictoriu. După 10 ani de căsnicie ne cunoaștem foarte bine, ne știm limitele și ni le respectăm reciproc. Dacă soțul meu nu e de acord într-o primă instanță cu o propunere de-a mea, dacă argumentez corect și îi las spațiu de gândire, în final lucrurile se aranjează chiar mai bine decât îmi imaginam inițial. Răbdarea și toleranța ar trebui să caracterizeze fiecare relație, dar și iubirea și respectul reciproc”, a mai afirmat Adina Alberts.

Medicul estetician a dezvăluit că Viorel Cataramă este un împătimit al muzicii simfonice și de operă, un mare meloman, Anul acesta, cei doi împlinesc zece ani de căsătorie și vor sărbători această aniversare la Paris, împreună cu fiica lor, Briana.

Adina Alberts a vorbit și despre cel mai greu moment cu care s-a confruntat anul trecut. Și-a pierdut tatăl pe 8 decembrie, la vârsta de 86 de ani, ca „victimă a unei suite de malpraxisuri medicale, într-un spital privat din Capitală”, iar o anchetă este în desfășurare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...