Adina Alberts și-a luat copilul și a plecat de acasă. Renumitul medic a anunțat pe pagina sa de Facebook

Diana Radu 06.05.2020, 18:10
Adina Alberts și-a luat copilul și a plecat de acasă. Renumitul medic a anunțat pe pagina sa de Facebook

Renumitul medic, Adina Alberts și-a anunțat fanii pe pagina sa de Facebook că a plecat de acasă împreună cu fetița sa. Asta pentru că soțul său, Viorel Catarama a decis să se implice într-un experiment riscant. Cu toate acestea, medicul spune că va fi alături de soțul său de la distanță.

Motivul pentru care Adina Alberts și-a luat copilul și a plecat de acasă

Soțul Adinei Alberts, de profesie economist a anunțat că intenționează să se infecteze cu coronavirus, pentru a demonstra că virusul nu este atât de nociv și că nu va avea probleme de sănătate. Adina a anunțat că îl susține pe Viorel Catarama, însă se va muta de acasă o perioadă cu fetița lor pentru a fi în siguranță.

„Între medic și soție, le aleg pe amândouă! Dar pe rând, pentru următoarea perioadă. Și nu mi-e ușor. De zece ani merg braț la braț cu un om puternic. Eu, Adina Alberts sunt medic. El, Viorel Cataramă este economist. Împreună suntem o familie unită, dar separat suntem produsul profesional al multor ani investiți în domeniile pe care ni le-am ales. Eu cu convingerile, motivațiile și aspirațiile proprii. El cu certitudinile și deciziile lui”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

adina alberts, sot, experiment riscant
Adina Alberts împreună cu familia

Despre inițiativa soțului său, Adina spune că este total împotrivă, deoarece riscul este prea mare. În calitate de medic, aceasta spune că virusul este într-adevăr o amenințare pentru oameni. Însă, Viorel are un alt punct de vedere și privește virusul doar ca pe o amenințare asupra economiei.

„Ați auzit probabil că Viorel Cataramă dorește să se infecteze cu COVID-19 pentru a arăta tuturor că „am făcut din țânțar, armăsar”. Eu sunt total împotriva unei astfel de abordări. Încă nu ne cunoaștem îndeajuns inamicul (…) Ca medic, am văzut coronavirusul ca o amenințare asupra oamenilor.Viorel Cataramă a ales să privească pandemia de SARS-CoV-2 ca o amenințare asupra economiei. Și vrea să dovedească tuturor că are dreptate supunându-se unui experiment riscant”, a mai scris Adina pe Facebook.

În consecință, medicul a luat decizia de a se despărți momentan de tatăl copilului său pentru a-și exercita menirea de medic și de mamă. În încheiere, aceasta a spus că admiră acest simț al dreptății de care dă dovadă Viorel cu „sufletul îndoit”.

Urmăriți Impact.ro și pe