Motivul pentru care Adda și Marius Moga au ajuns dușmani de moarte. Patru ani s-au evitat, artista a acceptat să spună adevărul

Mihnea Tălău 26.01.2023, 09:47
Motivul pentru care Adda și Marius Moga au ajuns dușmani de moarte. Patru ani s-au evitat, artista a acceptat să spună adevărul

Colaborarea dintre Adda și Marius Moga a fost una cu suișuri și coborâșuri. După mai bine de patru ani, aceasta a fost încheiată brusc, iar de atunci, cei doi s-au evitat reciproc. În prezent, se află din nou în relații foarte bune și vor colabora în viitorul apropiat.

Viitorul sună bine

Acum, că orgoliile au fost lăsate la o parte, relațiile dintre Adda și Marius Moga sunt foarte bune și se așteaptă o colaborare fructuoasă.

„Am avut o perioadă destul de lungă în care nu ne-am vorbit, în care ne-am evitat, dar acum ne-am maturizat. Am lucrat patru ani, a fost o colaborare foarte lungă. La un moment dat fiecare a luat-o pe căi separate, pentru că s-au întâmplat mai multe lucruri.

Eu eram un artist la început de drum cu foarte multe idei, concepte, lui i se păreau ciudate. Eram o fire foarte încăpățânată, am dorit să-mi fac eu filmul meu. Au fost câteva piese în care el nu a crezut, dar eu am trecut peste cuvântul lui și a fost bine.

Sunt lucruri care se întâmplă în orice domeniu, orgolii. Diferență de opinie, gândire, el voia să cânt anumite lucruri, eu altceva. Acum suntem în relații foarte bune, sigur vom colabora din nou. A fost invitatul meu special la lansarea cărții. Eu cu el mi-am început cariera, m-a ajutat foarte mult.”, ne-a mărturisit Adda, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Adda a dat lovitura cu cartea sa
Adda 

Proiecte cu ochii pe fotbalistul familiei

Artista a mai spus că în curând va face parte dintr-un proiect tv nou, motiv pentru care a evitat să plece și în concediu, în această perioadă.

„Încep filmările, voi avea un proiect tv, într-o emisiune. În show-uri gen Asia Expres nu mai plec. În week-end reiau și concertele”, a adăugat aceasta.

În plus, Adda își împarte timpul alături de fiul său de șase ani, care chiar dacă în paralel face și fotbal, pare să-i calce pe urme. La ultimul concert al acesteia, juniorul a urcat pe scenă, și a fost cablat la chitară, în aplauzele celor prezenți.

„Și-a dorit foarte mult o chitară electrică, a primit-o, acum urmează să începem lecțiile. L-am cablat și pe el la chitară, la ultimul concert, la Turnu Severin, l-a aplaudat toată lumea. Dansăm, ascultăm muzică la maxim, suntem o familie gălăgioasă.

Face și fotbal, nu știu dacă va ajunge fotbalist, dar îi prinde bine să alerge, să-și facă prieteni. E șmecher ca ta-su, are vrăjeala lui Cătă, uneori o pune în aplicare și cu mine, dar eu îl știu bine pe taică-su, și nu-i merge”, ne-a povestit Adda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...