Loredana Groza va apărea într-o altă emisiune la Antena 1. „Cine putea fi mai potrivit pentru asta?”

Badea Violeta 09.12.2022, 12:25

În urmă cu doi ani, Loredana Groza a părăsit Pro TV, unde era jurat la „Vocea României” și a semnat cu Antena 1. La acest post de televiziune, cântăreața a fost în juriul emisiunii „Next Star”, apoi a trecut la „X Factor”. Acum, vedeta va face parte dintr-un nou proiect. Iată despre ce este vorba!

Loredana Groza, implicată într-un nou proiect la Antena 1

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost implicată în mai multe proiecte la diverse posturi de televiziune. Acum, celebra cântăreață va apărea într-o altă emisiune la Antena 1.

Este vorba despre „iUmor”. După desemnarea câştigătorului celui de-al 13-lea sezon, show-ul de la Antena 1 revine duminică, 11 decembrie, de la 20:00, cu o ediţie specială: Gala Premiilor Muzicale, se arată într-un comunicat transmis de către Antena 1.

În cadrul acesteia, Loredana Groza va fi jurat special. Îndrăgita artistă va asista și, totodată, va comenta alături de Delia, Costel și Cheloo participarea unor personaje importante din lumea showbizului românesc care însă vor impersona alte nume sonore de la noi.

„Mă bucur tare mult că sunt la iUmor, în sfârșit, în calitate de jurat! Numai asta nu mai fusesem, în rest, le-am făcut pe toate, vă jur! (…).

Am acceptat, pentru că mi-a plăcut, în primul rând, că e o gală muzicală și mi se pare că iese puțin din formatul clasic de iUmor“, a declarat Loredana Groza.

Citește și Cum arată Loredana Groza fără filtre. Imaginea postată de o colegă de breaslă o dă de gol. Foto!

Loredana Groza va apărea la iUmor
Loredana Groza va apărea la „iUmor”

Loredana Groza va fi al patrulea jurat „iUmor”

La scurt timp după ce Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat că Loredana Groza va fi cel de-al patrulea jurat, Delia a ținut să precizeze: „Când vine vorba de Gala Muzicii Românești, cine să vină?! Cine putea să fie mai potrivită pentru asta?!“.

Totodată, cântăreața a fost complimentată de Costel, însă vedeta nu s-a lăsat mai prejos: „Costeluș, dragul meu, ce frumos ești! Ești ca un fel de Michael Jackson al umorului. O apariție și pentru mine, Costel! Nu m-am așteptat să fie atât de Michael Jacksonian în această seară, să aibă acest glam de star rock”.

Cine va urca pe scenă la Gala Premiilor Muzicale

În cadrul Galei Premiilor Muzicale vor urca pe scenă Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Coiotu’, Noaptea Târziu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu, WRS și Emilian. Toți vor trebui să impersoneze artiști consacrați și trupe celebre, precum: Andre, Gaz pe Foc, Delia, Fuego și Irina Loghin.

Fiecare își va revendica trofeul decernat la următoarele categorii:  „Premiul pentru cel mai frumos solist rock“, „Premiul pentru cele mai gingașe cuvinte“, „Premiul pentru cea mai sinceră prietenie“,  „Premiul pentru cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă“, „Premiul pentru cel mai bogat soț“, „Dintre trupe celebre – premiul pentru oameni necunoscuți“ și „Premiul pentru cele mai frumoase picioare“.

Citește și Cheloo vrea să plece de la Antena 1. A făcut scandal la emisiunea iUmor, de față cu toată echipa!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...